Voordelige lastminute vakantie Curaçao

Inclusief directe KLM vluchten, 4* verblijf en transfers

  • Hotel Onbekend
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 449,-

Zie je het al voor je? Ik namelijk wel: jij ligt straks op de mooiste witte en zonovergoten stranden en geniet van de zon vanuit een 4* accommodatie op heerlijk Curaçao. Voor slechts €449 ruil je Nederland in voor een tropische en zonnige bestemming!

Curacao

Jouw 4* hotel op Curaçao

Waar je verblijft tijdens deze vakantie op Curaçao? Dat is nog een verrassing! Het betreft hier namelijk een zogenaamde bingoreis, wat inhoudt dat je pas ter plaatse te horen krijgt in welk hotel je verblijft. Wel staat al vast dat een goed beoordeeld 4* hotel is. Je verblijft er op basis van logies. Dit is de goedkoopste manier om van een 4* vakantie op Curaçao te gaan genieten. Bij de aanbieder lees je hoe deze bingo formule in z’n werk gaat.

Curacao

Vakantie Curaçao

Wil je voordelig op vakantie naar het schitterende eiland Curacao? Word verliefd op de parelwitte zandstranden, adembenemende duiklocaties en het kleurrijke straatbeeld. Kies voor een vakantie naar dit eiland en doe hetzelfde als wat de inwoners al generaties lang doen: ontspan! In ongeveer 9 uur vlieg je naar het paradijselijke eiland Curaçao en ervaar je zelf welke schatten het eiland te bieden heeft. Boek snel de 4* Bingo Curaçao voor een zeer scherpe prijs. Bon Bini! Wil je meer weten over dit Caribische eiland dan moet je eens mijn Travel Magazine artikel lezen, vol met goede Curaçao tips. Curaçao kan je eigenlijk het hele jaar door bezoeken! Lees hier meer over de beste reistijd voor Curaçao.

Duiken op Curaçao

screenshot van de deal

Screenshot deal