Ultra last minute vakantie Curaçao

Inclusief directe KLM vluchten en 4* verblijf

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • Boekingskosten €25
  • Calamiteitenfonds €2,50
Holidayguru tipt 05.11.19 tot 10.11.19
P.p. vanaf € 499,-

Vlieg jij over een paar dagen al naar het zonovergoten Curaçao? Wel als je snel deze deal boekt! Voor maar €499 boek je een ultra last minute vakantie naar Curaçao, inclusief KLM vluchten en verblijf in een 4* accommodatie.

Jouw 4* hotel op Curaçao

Waar je verblijft tijdens deze vakantie op Curaçao? Dat is nog een verrassing! Het betreft hier namelijk een zogenaamde bingoreis, wat inhoudt dat je pas ter plaatse te horen krijgt in welk hotel je verblijft. Wel staat al vast dat een goed beoordeeld 4* hotel is. Je verblijft er op basis van logies. Dit is de goedkoopste manier om van een 4* vakantie op Curaçao te gaan genieten.

Curaçao vakantie

Vakantie Curaçao

Wil je voordelig op vakantie naar het schitterende eiland Curacao? Word verliefd op de parelwitte zandstranden, adembenemende duiklocaties en het kleurrijke straatbeeld. Kies voor een vakantie naar dit eiland en doe hetzelfde als wat de inwoners al generaties lang doen: ontspan! In ongeveer negen uur vlieg je naar het paradijselijke eiland Curaçao en ervaar je zelf welke schatten het eiland te bieden heeft. Boek snel de 4* Bingo Curaçao voor een zeer scherpe prijs. Bon Bini!

 

screenshot van de deal

Screenshot deal