slechts € 449,-

Vertrek naar de zon, ga op vakantie naar de paradijselijke stranden van het heerlijke Caribische eiland Curaçao. Dit tropische eilandje, net boven Zuid-Amerika, is een altijd populaire vakantiebestemming onder Nederlands die even ertussenuit willen, weg van het Nederlandse weer en op naar de eeuwige zon. Spierwitte stranden, prachtige palmbomen en good vibes om lekker bij te relaxen: Curaçao is dé bestemming voor jouw zonvakantie! Bekijk hier snel alle details voor deze goedkope vakantie naar Curaçao.

De Grote Knip, Curacao

Zonnige vakantie op Curaçao

Zon, zee en strand: je vindt het allemaal op het tropische Caribische eilandje Curaçao. De adembenemende onderwaterwereld moet je absoluut van dichtbij bekijken en daardoor zijn snorkelen en duiken geliefde activiteiten in dit vakantieparadijs. Ontdek het bruisende nachtleven want Caribische nachten zijn lang ;-). De geschiedenis van het eiland zie je terug in de bewaard gebleven forten. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Fort Amsterdam.

Droomvakantie Curacao

Jouw hotel op Curaçao

Tijdens deze zonvakantie verblijf je in het Curinjo resort. Dit gezellige doch rustige resort beschikt onder andere over twee zwembaden, waarin jij heerlijk kunt gaan genieten van de Antilliaanse zon. Op loopafstand vind je genoeg gezellige restaurantjes, maar je kunt bijvoorbeeld ook in je eigen kitchenette iets koken. Het hotel ligt dicht bij het strand en bij het gezellige Willemstad. Dit resort krijgt een goede beoordeling van 7 uit 10 punten.

Curacao beach

screenshot van de deal

Screenshot deal