slechts 399,- €

Vertrek naar de zon, ga op vakantie naar de paradijselijke stranden van het heerlijke Caribische eiland Curaçao. Dit tropische eilandje, net boven Zuid-Amerika, is een altijd populaire vakantiebestemming onder Nederlands die even ertussenuit willen, weg van het Nederlandse weer en op naar de eeuwige zon. Spierwitte stranden, prachtige palmbomen en good vibes om lekker bij te relaxen: Curaçao is dé bestemming voor jouw zonvakantie! Bekijk hier snel alle details voor deze goedkope vakantie naar Curaçao.

curacao

Zonnige vakantie op Curaçao

Zon, zee en strand: je vindt het allemaal op het tropische Caribische eilandje Curaçao. Geniet jij van alles wat dit mooie eiland te bieden heeft? In mijn Travel Magazine vind je tips voor de perfecte vakantie op Curacao. Snorkelen en duiken zijn geliefde activiteiten in dit vakantieparadijs maar vlak ook het nachtleven niet uit! Caribische nachten zijn lang ;-). De geschiedenis van het eiland zie je terug in de bewaard gebleven forten. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Fort Amsterdam. Wil je weten wanneer je het beste naar dit eiland kunt gaan? Lees dan mijn artikel met de beste reistijd voor het Caribisch gebied!

Heerlijke zandstranden op Curaçao

Jouw hotel op Curaçao

Tijdens deze zonvakantie verblijf je in het Curinjo resort. Dit gezellige doch rustige resort beschikt onder andere over twee zwembaden, waarin jij heerlijk kunt gaan genieten van de Antilliaanse zon. Op loopafstand vind je genoeg gezellige restaurantjes, maar je kunt bijvoorbeeld ook in je eigen kitchenette iets koken. Het hotel ligt dicht bij het strand en bij het gezellige Willemstad. Op Tripadvisor krijgt dit resort een erg goede beoordeling van 3,5 van de 5 punten.

Landschap op Curaçao

screenshot van de deal

screeenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)