Fantastisch beoordeeld resort op Curaçao!

Beoordeeld met 4,5 van de 5 sterren en inclusief vluchten en transfers!

  • Hotel Kontiki beach resort
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 792,-

Gelegen in een prachtig exotische omgeving op het eiland Curaçao, ligt het kleinschalige maar erg luxe Kontiki Beach Resort. Ik kan je al meteen vertellen dat dit resort een erg goede beoordeling krijgt van 4,5 van de 5 sterren op Tripadvisor, en de beoordelingen zijn laaiend enthousiast! Waan jij je een weekje in dit ontspannen resort op Curaçao? Bekijk hier verder snel alle mogelijke data en verdere informatie en boek die droomreis!

Het Kontiki Beach Resort

Kontiki Beach Resort

Dit prachtige resort ligt aan het lange zandstrand van de Mambo Beach. De superior kamers zijn gesitueerd in schattige huisjes met Caribische uitstraling. Elk huisje heeft vier aparte hotelkamers, verdeeld over twee verdiepingen, waardoor een rustig verblijf verzekerd is. Het resort beschikt over drie verschillende zwembaden, en voor de nodige ontspanning kan je terecht in het wellnesscentrum. Bij de strandclub van Kontiki Beach kan je terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Dit hotel wordt dan ook uitstekend beoordeeld op Tripadvisor, namelijk met 4,5 van de 5 sterren!

Het strand bij het Kontiki Beach Resort

Vakantie Curaçao

Dicht bij dit prachtige resort ligt het bekende Seaquarium, waar je de mogelijkheid hebt om te kunnen zwemmen met dolfijnen! Ook het kleurrijke centrum van de hoofdstad Willemstad ligt op slechts 10 kilometer van dit resort, en zeker een bezoekje waard. Met prachtige zandstranden en helderblauw water leent Curaçao zich uitstekend voor een ontspannen zonvakantie. Je resort ligt aan de Mambo Beach, wat een van de bekendste en mooiste stranden van het eiland is. Wil je meer weten over het eiland? Dan lees je in mijn Travel Magazine de beste Curacao tips om jouw vakantie onvergetelijk te maken! Bezoek Curaçao in de juiste maand door gebruik te maken van mijn beste reistijd voor Curaçao

Strand van Mambo beach
Mambo beach

screenshot van de deal

screenshot