Droomreis Curaçao voor een bodemprijs

Inclusief verblijf in heerlijke bungalow, vluchten & transfers!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel The Pearl of the Caribbean
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 529,-

Vertrek binnenkort nog naar het paradijs! Met deze mooie aanbieding vertrek je volgende maand naar het paradijselijke Curaçao! Je betaalt slechts €529 en je vluchten, transfers en heerlijk verblijf in een bungalow zijn allemaal inclusief. Ben jij ook toe aan een flinke dosis vitamine D? Wacht dan niet te lang en boek deze droomreis naar Curacao vandaag nog. Alle verdere informatie en de mogelijkheid om te boeken vind je hier.

Droomvakantie Curacao

Curaçao vakantie

Je hebt vast een heerlijk tropisch beeld van Curaçao, met prachtige stranden, kleurrijke huizen en misschien wel van zwemmen met dolfijnen. Dit klopt allemaal zeker en dit kun je allemaal gaan zien en meemaken tijdens je vakantie. Maar, wist je dat Curaçao daarnaast een aantal prachtige forten heeft die je zeker moet bezoeken? Of dat je hier gemakkelijk schildpadden en flamingo’s kunt komen spotten? Het bruisende nachtleven van Willemstad is een ervaring op zich. Kom Curaçao beleven; je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Droomvakantie Curacao

The Pearl of the Caribbean

Dit is nou precies de accommodatie die je wilt! Jouw bungalow staat aan de rustige, en luxe, noordkant van Willemstad, zodat je optimaal kunt gaan relaxen. De bungalows staan in een prachtige tropische tuin die jouw eilandgevoel helemaal af gaat maken. Maak hier een verfrissende duik in het heerlijke zwembad of zwengel de barbecue aan. Het personeel van het park wil je goed verzorgen en dus zijn er allerlei services beschikbaar. Wil je naar het strand met wat proviand? Er zijn koelboxen te leen. Wil je aankomen in een bevoorrade bungalow? Boek van tevoren een boodschappen- of borrelpakket. Er is veel mogelijk. Kom jij zorgeloos genieten?

Droomvakantie Curacao

screenshot van de deal

Curacao vakantie