slechts € 472,-

Parelwitte stranden, een helderblauwe zee en de zon die vrijwel altijd schijnt – je vindt het tijdens een vakantie op Curaçao! Voor slechts €472 verblijf jij binnenkort in een uitstekend beoordeeld hotel in Willemstad. Geniet op deze paradijselijke bestemming van de perfecte zonvakantie. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

Het strand van Grote Knip op Curacao

Vakantie Curaçao

Een heerlijke vakantie naar het tropische Curaçao, lijkt dat je wel wat? Dan is deze deal voor jou! Je gaat meer dan een week Curaçao en brengt daar tijd door op de paradijselijk stranden: ga duiken of snorkelen en ontdek de leukste baaitjes. Je verblijft in Willemstad, een ideale uitvalsbasis op het eiland. Doordat het Caribische eilandje Curaçao niet zo ontzettend groot is kun je het gemakkelijk met een korte rondreis verkennen. Hiervoor raad ik je zeker aan om even een auto te huren, zodat je op je gemak rond kunt rijden over Curaçao.

Historic houses with colorful facades at waterfront of Willemstad, Curaçao

Trupial Inn Hotel

Je verblijft in het mooie Trupial Inn Hotel & Casino, gelegen in Willemstad. De gratis shuttelbus brengt je naar het strand of de stad. Mocht je niet van de shuttlebus afhankelijk willen zijn, dan raad ik je aan om een auto te huren. Of blijf lekker bij je resort en luier onder de zon aan het zwembad. Uiteraard kun je gebruikmaken van de wifi om zo het thuisfront op de hoogte te houden. Voor een heerlijk diner ben je van harte welkom bij het a la carte restaurant Rosso in het hotel.

Prachtige zee op Curaçao

screenshot van de deal

Screenshot deal