slechts 383,- €

Parelwitte stranden, een helderblauwe zee en een zon die vrijwel altijd schijnt – je vindt het tijdens een vakantie op Curaçao! Voor slechts €383 verblijf jij binnenkort in een uitstekend beoordeeld hotel in Willemstad. Ga genieten van deze paradijselijke vakantiebestemming voor de ideale zonvakantie. Tijd voor een vakantie Curaçao! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

27-11_curacao

Vakantie Curaçao

Een heerlijke vakantie naar het tropische Curaçao, lijkt dat je wel wat? Dan is deze deal voor jou! Je gaat meer dan een week Curaçao en brengt daar tijd door op de paradijselijk stranden: ga duiken of snorkelen en ontdek de leukste baaitjes. Je verblijft in Willemstad, waardoor je gemakkelijk de historische stad kunt bekijken of kunt gaan shoppen! Doordat het Caribische eilandje Curaçao niet zo ontzettend groot is kun je het gemakkelijk met een korte rondreis verkennen. Hiervoor raad ik je zeker aan om even een auto te huren, zodat je op je gemak rond kunt rijden over Curaçao. In mijn Travel Magazine lees je al mijn tips voor Curaçao

Historic houses with colorful facades at waterfront of Willemstad, Curaçao

Trupial Inn Hotel

Je verblijft in het mooie Trupial Inn Hotel & Casino, gelegen in Willemstad. Met de gratis shuttlebus kun je bij het strand of in de stad komen. Mocht je niet van de shuttlebus afhankelijk willen zijn dan kun je nog altijd een auto huren. Mocht het je te warm worden dan kun je altijd een duik nemen in het zwembad. Uiteraard kun je gebruikmaken van de wifi om zo het thuisfront op de hoogte te houden. Voor een heerlijk diner kun je terecht in het a la carte restaurant Rosso in het hotel. Op Tripadvisor krijgt deze accommodatie een uitstekende beoordeling van vier van de vijf punten.

27-11_curacao.jpg1

screenshot van de deal

Screenshot deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)