Zonnen op je privé strand in Cyprus!

Inclusief verblijf met privé strand en infinity pool, ontbijt, vluchten en transfers!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Ada Beach Hotel
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij Corendon Dutch Airlines
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
  • locatie Met zicht op de zee en de bergen
Holidayguru tipt 04.06.18 tot 11.06.18 Kyrenia
P.p. vanaf € 289,-

Genieten van een strandvakantie in Griekenland? Dan is een reisje naar Cyprus zeker een aanrader! Al heeft het eiland wel meer te bieden dan zee en strand, zo heb je de bergen in het binnenland en het overheerlijke eten! Je verblijft in een hotel met troeven zoals een infinity pool, privé strand, rooftop bar , … Benieuwd? Bekijk hier meer details!

Panorama Kyrenia cyprus

Vakantie Cyprus

Indien je af en toe het strand ook wel eens wilt verlaten, heeft Cyprus meer dan genoeg te bieden! Zo ligt je hotel vlak naast het charmante havenstadje Kyrenia. Vanaf het oude Byzantijnse kasteel dat uittorent boven de stad, heb je een fantastisch vergezicht over de baai en de kleurrijke vissersbootjes die in de haven dobberen. Daarna kan je langs de nauwe, gezellige straatjes van het oude stadscentrum naar de haven stappen. Daar kan je een hapje eten in een van de vele restaurants aan de kade terwijl je kijkt naar de vissers die met de vangst van de dag aanboorden aan de kaai. Gurutip: Proef zeker eens van de overheerlijke Mezze-schotels die je in Cyprus kan krijgen!

Zwembad Ada Beach Hotel

Ada Beach Hotel

Je hotel ligt vlakbij de zee maar ook dicht bij de olijfgaarden en reusachtige bergen van het binnenland. Zo heb je uit veel kamers , en vanop de gezellige rooftop bar, een fantastisch zicht op de streek! Maar dat is lang niet de grootste troef. Dit hotel heeft een eigen privé strand waar je in alle rust een boek kan lezen op het zand. Je kan zwemmen in de zee maar ook in de fantastische infinity pool in de tuin van het hotel. Kinderen hebben zelfs hun eigen kinderbad. Op Tripadvisor krijgt het hotel een goede score van 3 op 5 sterren. Bekijk hier de beschikbare reisdata!

Prive strand Ada Beach Hotel

screenshot van de deal

Screenshot Corendon