Voordelige halfpension 5*-vakantie op Cyprus

Inclusief vluchten en 5*-hotel met suite met zicht op zee

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Azia Resort & Spa
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
  • locatie Met zeezicht
P.p. vanaf € 272,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DPaphos%26affid%3DAziaResortAndSpaFebruari19%26produit%3D279785" text="Hier boeken"]

Beeld je eens in: na een dagje relaxen op het strand en een lekker diner in het hotelrestaurant, sip je van je drankje op het strand terwijl je kijkt hoe de oranje zon de Middellandse Zee induikt. En dat elke avond! Want op deze vakantie naar Cyprus, is dit alles mogelijk! Je verblijft in een 5*-hotel met elke avond een fantastische zonsondergang. Bekijk hier de beschikbare vertrekdata.

Azia Resort & Spa Cyprus

Azia Resort & Spa

Je verblijft in een kamer of familiesuite met zicht op zee in dit 5*-hotel vlak aan het strand. Je vindt er binnen- en buitenzwembaden, meerdere restaurants en bars, een wellness centrum, tennisbanen, … En wat is leuker dan op vakantie uitgeslapen wakker worden in een suite en je balkon op te stappen met zicht op de azuurblauwe zee! Dankzij het halfpension verblijf geniet je ’s ochtends van een heerlijk ontbijtbuffet en kan je ’s avonds lekker dineren in het hotel. Het Azia Resort & Spa krijgt op Tripadvisor een fantastische beoordeling van 4,5 sterren en is ontvanger van de Travellers’ Choice Award!

Azia Resort & Spa Cyprus

Vakantie Cyprus

Ah Cyprus! Het eiland waar de godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren en perfecte bestemming voor een romantische vakantie of een echte strandvakantie! Je verblijft op amper twee kilometer van het bruisende Paphos. Waar je zowel de kleurrijke oude haven kan bezoeken als ’s avonds de dansvloer onveilig maken in de vele clubs en bars.

 Azia Resort & Spa Cyprus

screenshot van de deal

Cyprus vakantie