Vakantie Cyprus voor een prikkie

Inclusief hotel met ontbijt en vlucht

  • Hotel Sveltos
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussel
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden Ontbijt
Holidayguru tipt 04.12.17 tot 08.12.17 Larnaca
P.p. vanaf € 199,-

Een vakantie Cyprus moet zeker op je lijstje staan! Wist je dat Cyprus (volgens de Griekse mythologie) het eiland van Aphrodite is, de godin van de liefde en schoonheid? Op Cyprus zie je veel historie terug, dus laat je betoveren door de schoonheid van dit eiland! Vertrek naar het schitterende Cyprus vanaf €199, incl. vluchten en hotel met ontbijt!

vakantie cyprus

Vakantie op Cyprus

Ga op verkenningstocht op het zonnige eiland Cyprus! Op het vakantie-eiland in de Middelandse Zee is het nagenoeg het hele jaar door lekker weer! Wist je trouwens dat het eiland geografisch gezien bij Azië hoort? Cyprus leent zich perfect voor een zonvakantie, maar het is ook een geweldige bestemming voor cultuurliefhebbers. Bekijk hier de Petra Trou Romiou, oftewel de rots waar volgens de Griekse mythologie de godin Aphrodite is geboren. Ook de antieke stad Kourion is absoluut een bezoek waard! Geniet ook van de Cypriotische keuken: er staan gerechten op het menu die hun oorsprong vinden in de Griekse of Turkse keuken!

Cyprus

Jouw verblijf tijdens je vakantie naar Cyprus

Je verblijft in hotel Sveltos. Het hotel is gelegen bij het strand en beschikt over o.a. een restaurant, WiFi, buitenzwembad en terras. Je kamer is voorzien van alle gemakken en zijn allemaal gerenoveerd in 2013. Je hebt de beschikking over o.a. een heerlijk balkon, airco, badkamer met bad of douche en haardroger. Je verblijft hier op basis van logies en ontbijt. Het hotel krijgt een uitstekend beoordeling van 4 van de 5 sterren op Tripadvisor en een certificaat van uitmuntendheid!

shutterstock_294306509

screenshot van de deal

Vakantie Cyprus