slechts € 177,-

Ik heb een heerlijke, zonnige aanbieding voor je gevonden naar het mediteraanse Cyprus. Voor een goede prijs van €177 verblijf je in een luxueus hotel in de Deluxe Kamer. Je ontbijt is inclusief en het betreft een Adults-Only hotel. Daar komt nog bij dat je vanuit je kamer een prachtig uitzicht over de zee hebt. Het ideale recept voor een ontspannen vakantie lijkt mij. Meer informatie over deze deal vind je via deze link.

Cyprus

Cyprus

Cyprus wordt ook wel het eiland van Aphrodite genoemd en dit komt natuurlijk door haar schoonheid. Op Cyprus vind je een veelzijdigheid aan zowel natuur als cultuur. Van uitgstrekte, witte stranden tot bossen en bergen, Cyprus heeft het allemaal. Ook de lange en interessante geschiedenis van het eiland draagt bij aan jouw ultieme vakantie ervaring. Ga jij langs de ruïnes of duik je in het bruisende uitgaansleven? Mogelijkheden zijn er in ieder geval te over.

Cyprus

Napa Suites****

Jouw vakantie begint bij de luxueuze Napa Suites. Hier verblijf je op basis van logies en ontbijt. Je overnacht in een prachtige kamer met zeezicht die van alle moderne gemakken is voorzien. Je regelt alles door middel van een Pad360, wat zeker een futuristische ervaring zal zijn. Het hotel heeft een prachtige infinity pool die uitkijkt over de zee. Natuurlijk wordt dit prachtige hotel geweldig beoordeeld op TripAdvisor met 4.5 van de 5 punten!

Cyprus

screenshot van de deal

Cyprus