8 dagen luxe op Cyprus

Inclusief vluchten, perfect hotel****, ontbijt & meer

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel The Blue Ivy Hotel and Suites
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • locatie Met zeezicht
P.p. vanaf € 283,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DCyprus%26affid%3DTheBlueIvyHotelAndSuitesJanuari19%26produit%3D276848" text="Hier boeken"]

Een luxe Cyprus vakantie hoeft helemaal niet duur te zijn. Je vliegt met deze mooie aanbieding een dikke week naar de zon voor slechts €283. Je verblijft in een perfect beoordeeld hotel in een kamer met zeezicht, krijgt ontbijt en meer extra’s. Laat de vonken ervanaf spatten en geniet van een luxe, romantische zonvakantie op het paradijselijke Cyprus. Bekijk alle verdere informatie over deze aanbieding hier.

Protaras

Vakantie in Protaras

Alleen de prachtige witte zandstranden van Protaras zijn al reden genoeg voor een bezoek aan deze geweldige plaats. Het is een uitgelezen plaats voor zon, zee en watersportactiviteiten. Je kunt hier heerlijk duiken in het kristalheldere water. De sfeer in deze plaats is uitermate relaxed; perfect voor een ontspannen vakantie dus.

Cyprus vakantie

The Blue Ivy Hotel and Suites****

Je verblijft in een perfect beoordeeld hotel in een kamer met zeezicht. Bij jouw arrangement krijg je ontbijt, wijn op jouw kamer en ook nog 20% korting in de restaurants en bars. Het heerlijke hotel**** bevindt zich vlak bij het prachtige strand en heeft naast de locatie nog tal van andere voordelen. Zo is er een prachtig zwembad met zonneterras, een fitness en een heuse spa bij jouw hotel. Of je nou liever gebruik maakt van de massages of liever in de sauna zit, het kan hier allemaal. Ik snap wel waarom dit hotel een uitmuntende score van 5 van de 5 punten heeft gekregen op TripAdvisor!

Cyprus vakantie

screenshot van de deal

Cyprus vakantie