Vakantie Cyprus, het eiland van Aphrodite!

8 dagen inclusief vlucht, transfer en verblijf met ontbijt

  • Hotel Topset Hotel
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Corendon Dutch Airlines
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer inclusive
slechts € 387,-

Zin in een heerlijke zonvakantie? Wat dacht je dan van een zonnige vakantie Cyprus voor maar €287? Met deze voordelige vakantie naar Cyprus vlieg je voor acht dagen naar het zonovergoten eiland. Genieten van zon, zee en strand. Klinkt als een goed idee toch!

Topset Hotel

Je overnacht in het Topset Hotel, een gemoedelijk familiehotel gelegen aan de noordkust van Cyprus en direct aan zee. Op ongeveer vijf kilometer afstand vind je het centrum van Kyrenia. Het Topset Hotel is een mooie uitvalsbasis voor jouw vakantie op Cyprus. Op Zoover ontvangt dit hotel een goede beoordeling van een 7.

Cyprus vakantie

Vakantie Cyprus

Ga mee op verkenningstocht op het fijne eiland Cyprus! Op het vakantie-eiland in de Middellandse Zee is het nagenoeg het hele jaar door lekker weer. Wist je trouwens dat het eiland geografisch gezien bij Azië hoort? Hoe dan ook, het leent zich perfect voor een zonvakantie, maar het is ook een geweldige bestemming voor cultuurliefhebbers. Bekijk hier de Petra Trou Romiou, oftewel de rots waar volgens de Griekse mythologie de godin Aphrodite is geboren. Ook de antieke stad Kourion is absoluut een bezoek waard. Zo bezoek je onder meer de middeleeuwse stad Famagusta, maak je kennis met de hoofdstad Nicosia en zie je het charmante plaatsje Kyrenia. Geniet ook van de Cypriotische keuken: er staan gerechten op het menu die hun oorsprong vinden in de Griekse of Turkse keuken.

Cyprus

screenshot van de deal

Screenshot deal