slechts € 299,-

Zin in een heerlijke zonvakantie? Wat dacht je dan van een zonnige vakantie Cyprus voor maar €299! Met deze voordelige vakantie naar Cyprus vlieg je voor 8 dagen naar het zonovergoten eiland. Genieten van zon, zee en strand. Klinkt als een goed idee toch! Wist je dat Cyprus (volgens de Griekse mythologie) het eiland van Aphrodite is, de godin van de liefde en schoonheid? Je ziet daarvan veel terug op Cyprus, dus laat je betoveren door de schoonheid van dit eiland! Bekijk hier snel alle mogelijke data voor je vakantie naar Cyprus!

vakantie Cyprus

Vakantie Cyprus

Ga mee op verkenningstocht op het fijne eiland Cyprus! Op het vakantie-eiland in de Middellandse Zee is het nagenoeg het hele jaar door lekker weer. Wist je trouwens dat het eiland geografisch gezien bij Azië hoort? Hoe dan ook, het leent zich perfect voor een zonvakantie, maar het is ook een geweldige bestemming voor cultuurliefhebbers. Bekijk hier de Petra Trou Romiou, oftewel de rots waar volgens de Griekse mythologie de godin Aphrodite is geboren. Ook de antieke stad Kourion is absoluut een bezoek waard! Zo bezoek je onder meer de middeleeuwse stad Famagusta, maak je kennis met de hoofdstad Nicosia en zie je het charmante plaatsje Kyrenia. Geniet ook van de Cypriotische keuken: er staan gerechten op het menu die hun oorsprong vinden in de Griekse of Turkse keuken.

vakantie Cyprus

Topset Hotel

Je overnacht in het Topset Hotel, een gemoedelijk familiehotel gelegen aan de noordkust van Cyprus en direct aan zee. Op ongeveer 5 kilometer afstand vind je het centrum van Kyrenia. Dit hotel is een mooie uitvalsbasis voor jouw vakantie op Cyprus. op TripAdvisor krijgt dit hotel een beoordeling van 3 van de 5 punten.

Europe_Greece_Cyprus_003

screenshot van de deal

Cyprus