Authentieke vakantie op Cyprus

Logeer in een rustig, charmant Cypriotisch hotel.

  • Hotel Appartementen Traditional Village Houses Skarinou
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 219,-

Deze keer heb ik een wel heel originele deal voor een Cyprus vakantie! Dit hotel lijkt wel een oud Cypriotisch dorpje. Maar dan wel eentje met een buitenzwembad en alle moderne comfort… Check de foto’s hieronder! Meer nog, ‘Traditional Village Houses’ ligt iets meer in het rustige binnenland van Cyprus, de ideale plek voor een kalmerende vakantie. Bekijk hier alvast de beschikbare reisdata.

APPARTEMENTEN TRADITIONAL VILLAGE HOUSES SKARINOU

Vakantie Cyprus

Cyprus heeft sinds jaar en dag een uitstekende reputatie door de combinatie van prachtige zandstranden met een boeiende cultuur. Zo kan je bijvoorbeeld de historische centra van Paphos en Larnaca ontdekken, prachtige stadjes! Maar her en der verspreid over het eiland vind je ook fantastische archeologische sites die je zullen doen verbazen! Wist je trouwens dat volgens de Griekse legendes de Griekse godin Aphrodite op dit eiland werd geboren? Nu is het jouw beurt om net als haar te zonnen op een van de talrijke zandstranden. Zeebriesje door de haren, voeten in het zand en om het half uur een verfrissende duik, zalig!

Strand Cyprus

Appartementen Traditional Village Houses Skarinou***

Rustiek, dat is perfect hoe je dit appartementencomplex kan omschrijven. Temidden van de wondermooie, bergachtige omgeving van Skarinou ligt dit authentieke hotel. Volledig in old school Cypriotische stijl. Skarinou ligt op een paar minuten wandelen, perfect voor wat kleine boodschappen, een aperitiefje of een uitgebreide mezze-schotel te verorberen. De appartementen zijn her en der verspreid en hebben allemaal een balkon. Sommige met prachtig uitzicht over de streek! In de schaduwrijke tuin vind je een buitenzwembad. De ideale verfrissing na een fietstochtje, je kan immers fietsen huren aan de lobby. Het hotel scoort uitstekend op Tripadvisor met een 4,5/5 beoordeling!

APPARTEMENTEN TRADITIONAL VILLAGE HOUSES SKARINOU

screenshot van de deal

Screenshot Bebsy