slechts € 680,-

Ik heb een prachtig hotel gevonden in de Dominicaanse Republiek! Hier wil je toch vakantie vieren?! Goed nieuws: een all inclusive vakantie in dit luxe 4* resort, direct gelegen aan een wit zandstrand, boek je voor maar €680. Deze prijs is inclusief vluchten en transfers!

VIK Hotel Arena Blanca

Een geheel onbezorgde vakantie, dat is zeker wat je kan verwachten in dit strand resort; compleet ingericht voor de ultiem zorgeloze luxe vakantie. Aangezien je in dit resort verblijft op basis van all inclusive, kan jij heerlijk gebruik gaan maken van de drie à la carte restaurants en een buffetrestaurant. Zo eet je elke dag wat anders. Verder beschikt het resort over twee buitenzwembaden, waar je lekker terecht kan voor de nodige afkoeling. Dit luxe resort ligt ook nog eens direct aan het strand, en het water ziet er prachtig uit: perfect voor een zonvakantie. Het resort krijgt op Zoover een goede 7.9 uit 10 punten.

Saona island, Dominicaanse Republiek

Vakantie Dominicaanse Republiek

Het resort is compleet gebouwd in de tropische sferen die het eiland uitstralen. Wat kan je hierbij verwachten? Lange, witte zandstranden met wuivende palmbomen, helderblauw water en een heerlijk zonnetje om mooi bruin te worden. Je hotel ligt bij Punta Cana, dé hotspot (letterlijk en figuurlijk) van het eiland. Ik weet zeker dat je hier een geweldige vakantie gaat beleven, op dit prachtige eiland. Lees hier meer over de beste reistijd voor de Dominicaanse Republiek. De beste Dominicaanse Republiek tips lees je in mijn Travel Magazine.

Strand van het mini-eilandje Cayo Levantado, Dominicaanse Republiek,

screenshot van de deal

Screenshot deal