Last minute naar de Dominicaanse Republiek

Vluchten + hotel voor een spotprijs

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussel
  • Beoordeling 7,8
Holidayguru tipt 19.09.19 tot 26.09.19
P.p. vanaf € 429,-

De last minute gekte houdt maar niet op! Voor maar €429 ga jij nu voor een weekje naar de Dominicaanse Republiek. Hoe? Boek een retourticket voor maar €357 en combineer dat met een hotel voor maar €72 per persoon (voor zeven nachten!). Dit is écht spotgoedkoop!

Bavaro Green

Je verblijft in een van de appartementen van Bavaro Green, gelegen vlakbij de populaire badplaats Punta Cana. Deze accommodatie ontvangt op Booking.com een goede beoordeling van een 7,8 en is een prima uitvalsbasis voor je vakantie. In het zwembad van het complex kun je lekker duiken en plonsen en in het nabijgelegen Punta Cana vind je veel leuke bars en restaurants.

Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek vakantie

Een vakantie op de Dominicaanse Republiek is precies zoals een vakantie hoort te zijn. Luieren op het strand tussen de wuivende palmbomen, zwemmen in helderblauw water en smullen van zomerse cocktails. Zo’n weekje relaxen op een tropische bestemming heb jij wel verdiend!

screenshot van de deal