slechts € 972,-

Een week all inclusive vakantie naar de Dominicaanse Republiek voor maar €972! Dat is een koopje dat je niet elke dag zal tegenkomen. Wacht dus niet te lang om deze droomvakantie te boeken! Je profiteert immers van verschillende extra’s zoals een deluxe kamer en kortingsbonnen ter waarde van 200 USD die je in het hele resort kunt gebruiken. Bekijk hier de beschikbare reisdata.

Dreams Punta Cana Resort & Spa

Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa*****

 Tussen de groene, tropische tuinen met wuivende palmbomen en het parelwitte strand ligt dit luxueuze 5*-resort. Tussen de kamers kronkelt een verfrissend, helblauw zwembad. Je kan hier zalig wakker worden, enkele stappen zetten en meteen het zwembad induiken! Eens afgekoeld kan je aanschuiven aan het ontbijtbuffet. Eten en drinken zal je hier niet tekort komen, al zeker niet dankzij de all inclusive formule. Het resort heeft maar liefst 8 restaurants, waarvan er eentje 24 uur per dag open is, en 7 bars waaronder een in zwembad en een beach bar! Geen wonder dat vorige bezoekers dit resort op Tripadvisor een uitstekende score van 4,5 punten geven.
 Dreams Punta Cana Resort & Spa

Vakantie Dominicaanse Republiek

Vanuit het resort loop je zo het tropische bounty-strand op. Daar kan je lekker ontspannen, net als in de spa van het resort. Ben je liever actief op vakantie? Je kan hier ook terecht voor verschillende watersporten zoals snorkelen, duiken, windsurfen, snorkelen, …  Je kan ook kiezen tussen verschillende excursies zoals een catamaran-tocht naar het paradijseiland Saona of een bezoek aan de koloniale hoofdstad Santo Domingo. Meer weten? Lees dan mijn Travel Magazine artikel met Dominicaanse Republiek tips.
 Dreams Punta Cana Resort & Spa

screenshot van de deal

Screenshot van de deal