Romantische all inclusive vakantie naar de Dominicaanse Republiek

Romantische Junior Suite in een luxe 5*-resort op dit paradijseiland! Incl. vluchten!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Iberostar Punta Cana 5*
  • Sterren
  • maaltijden All-inclusive
P.p. vanaf € 780,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DPuntaCana%26affid%3DIberostarSep18%26produit%3D264893" text="Hier boeken"]

Hebben jullie nood met z’n tweetjes even nood aan een romantische ontsnapping? Wel dan kidnap ik jullie graag mee naar deze prachtige all inclusive vakantie op de Dominicaanse Republiek! Word wakker in een romantische Junior Suite in dit luxe 5*-resort vlak aan het goudgele strand! Bekijk hier de beschikbare data!

Iberostar Punta Cana

Iberostar Punta Cana*****

In het noordwesten, vlak aan het strand van Playa Bavaro ligt dit prachtige 5*-resort. Een wondermooie plek op dit paradijselijke eiland. Het hotel werd onlangs nog helemaal gerenoveerd zodat het helemaal voldoet aan alle moderne eisen en verwachtingen. Je dromerige Junior Suite is lekker ruim en heeft een zalig kingsze bed! Dankzij de all inclusive formule kan je heerlijk genieten van al het lekkers dat het resort te bieden heeft, het heeft meerdere restaurants en maar liefst 9 bars. Op Tripadvisor scoort het resort een fantastische 4,5 punten!

Iberostar Punta Cana

Vakantie Dominicaanse Republiek

Je hotel beschikt trouwens ook over moderne spa waar je recht hebt op 20% kortingen op de behandelingen en massages. Mocht je toch wat afwisseling willen van het zonnebaden en plonzen, kan je hier ook terecht in de fitness, je kan een balletje slaan op het golfparcours en waterraten kunnen kiezen uit een breed aanbod watersportactiviteiten. Of kies ervoor om dit paradijselijke eiland beter te leren kennen. Droom alvast weg bij het lezen van mijn Dominicaanse Republiek tips.

Iberostar Punta Cana

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive