5* vakantie in de Dominicaanse Republiek

Luxe verblijf in 5*-hotel met Ocean View Kamer, volpension en vluchten uit Zaventem

  • Hotel Westin Punta Cana Resort en Spa 5*
  • Sterren
  • maaltijden Volpension
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 1209,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DPuntacana%26affid%3DWestinpuntacanaresort%26produit%3D269525" text="Hier boeken"]

Op zaterdagavond doe ik graag een speciale aanbieding en dit is er echt wel een! Een paradijsvakantie naar de dromerige Dominicaanse Republiek. Je logeert in een luxueus vijfsterrenhotel vlak aan de zee. Volpension verzorging en een kamer met zicht op de azuurblauwe Caraïbische Zee. Dit is bucket list materiaal! Bekijk hier de beschikbare reisdata.

Westin Punta Cana Resort en Spa 5*

Westin Punta Cana Resort & Spa

Je verblijft in een vijfsterrenresort vlak aan het strand dat hoog staat aangeschreven op Tripadvisor. Het hotel heeft een bijna perfecte score van 4,5 sterren en ontving een Certificaat van Uitmuntendheid. Als je aankomt, zal je merken dat deze lof terecht is. Het resort beschikt over een een grote, verzorgde tuin, een gezellig zwembad, spa, fitnessruimte, tennisbanen, … Ook de bourgondiër komt aan zijn trekken in de 8 restaurants van het hotel of aan de BBQ bij het zwembad. En dan heb je nog de bar waar je handgerolde sigaren kan roken terwijl je nipt van een aperitiefje of cocktail. Dit is het leven!

Westin Punta Cana Resort en Spa 5*

Vakantie Dominicaanse Republiek

Je hotel wordt omringd door 5 kilometer witte zandstranden en wuivende palmbomen! Het zou zonde zijn om geen strandwandeling te maken af en toe. Dichtbij het hotel ligt trouwens een golfbaan, perfect als je graag een balletje slaat. Of plan een dagtrip naar de hoofdstad Santo Domingo en tevens de oudste stad van Latijns-Amerika! Bewonder de overblijfselen van oude beschavingen en het koloniale verleden. Bezoek Los tres Ojos, een grot met maar liefst 3 ondergrondse meren! Hier kan je alvast meer lezen over de beste reistijd voor de Dominicaanse Republiek.

Westin Punta Cana Resort en Spa 5*

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding