Verblijf in ‘het meest luxueuze hotel ter wereld’

'Special': verblijf in 5*-hotel Burj Al Arab in Dubai, incl. vluchten, ontbijt en veel extra's

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Burj Al Arab
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 2173,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DDubai%26affid%3DBurjAlArabMaart19%26produit%3D283766" text="Hier boeken"]

Ik geef toe, dit is een deal die ik anders nooit zou posten maar ik wou hem jullie toch niet onthouden. Maar misschien heb je onlangs een financiële meevaller gehad, dan is deze aanbieding interessant! Reis naar het warme Dubai en verblijf in het meest luxueuze hotel ter wereld: Het Burj Al Arab! Bekijk hier de luxueuze details van de reis.

Dubai vakantie

Hotel Burj Al Arab 5*

Dit luxueuze hotel komt je zeker bekend voor. Filmfans zullen zich bijvoorbeeld herinneren hoe Tom Cruise van raam naar raam slingerde in ‘Mission Impossible: Ghost Protocol’. En voor vele hotelliefhebbers is dit de Heilige Graal. Tijdens je verblijf baad je letterlijk in de luxe, zo worden de toiletartikelen geleverd door het beroemde Hermes. Je kan rekenen op een 24u/24 butlerservice, zwemmen in het buitenzwembad met zicht over heel Dubai en heerlijk relaxen in de Talise Spa.

Hotel Burj Al Arab Dubai Zwembad

Verblijf in stijl

Je logeert in een One Bedroom Deluxe Suite van maar liefst 170 m²! Dat is groter dan mijn bescheiden appartement! Bezoekers genieten van een ontbijt in het Bab Al Yam restaurant, met een panoramisch uitzicht op de jachthaven of Dubai Stad. Geen wonder dat Burj Al Arab een bijna perfecte score van 9.2 krijgt. Het ontving zelfs een Traveller’s Choice Award.

Dubai vakantie

 

screenshot van de deal

Dubai vakantie