slechts 476,- €

Leuk leuk! Een vakantie in Dubai is altijd super, daarom heb ik hier weer een superdeal voor je gevonden voor een 7-daagse trip naar de extravagante metropool. Je kunt heerlijk shoppen, op woestijnsafari gaan en lekker languit aan het strand liggen. Wie wil dat nou niet? Je betaalt slechts €476 voor je vluchten, transfers en verblijf met ontbijt! Lees snel verder voor meer informatie en alle mogelijke data voor deze deal!

DUBAI, UAE  Burj khalifa, the highest building in the

Vakantie in Dubai

Breng een bezoek aan ’s werelds hoogste toren, de Burj Khalifa. In de Dubai Mall kun je naar hartenlust shoppen, struin over de boulevard en bekijk de meeste dure auto’s die daar staan en vergeet een bezoekje aan de het historische centrum niet. Dubai mag dan wel een moderne wereldstad zijn, maar het is ook interessant om de roots te ontdekken. Ik wens je alvast een heerlijke vakantie! Wil je meer weten over deze regio of de rest van Dubai? Lees dan hier mijn Dubai tips! Zoek je toch een andere deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Verenigde Arabische Emiraten vakantie

vakantie dubai

Citymax Bur Dubai

Je verblijft tijdens je reis naar Dubai in het prachtige Citymax Bur Dubai hotel. Het dakterras van Citymax biedt een schitterend uitzicht over de futuristische skyline van Dubai. Hier aan het zwembad beleef je de impressies van deze citytrip wel héél comfortabel. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een score van 4 uit de 5 punten!

Downtown Dubai is a popular place for shopping and sightseeing

screenshot van de deal

Screenshot van de Dubai aanbieding
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)