slechts € 543,-
Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!

Wakker worden met het uitzicht van de skyline voor Dubai voor je, hoe fantastisch is dat? Boek deze luxe vakantie naar Dubai en verblijf in een zeer goed beoordeeld 5* hotel met een echt geweldig uitzicht. Je boekt deze vakantie vanaf €543, inclusief vluchten, verblijf met ontbijt en korting op de spa van het hotel. Bekijk alle details van deze reis hier.

Dubai vakantie

Hotel Hyatt Regency Dubai Creek Heights

Het 5* Hotel Hyatt Regency Dubai Creek Heights vind je daar waar nieuw en oud samenkomen in Dubai. Het hotel is dus de ideale uitvalsbasis om zowel de moderne als oudste wijken van Dubai te verkennen. Je verblijft in een View kamer waarvandaan je uitkijkt over de skyline van Dubai. Wat een adembenemend uitzicht! Ik snap wel dat dit 5* hotel een fantastische beoordeling van gemiddeld een 8.9 krijgt.

Dubai vakantie

Dubai vakantie

In het overweldigende Dubai combineer je een stedentrip met een zonvakantie. Kijk uit over de skyline van de stad vanuit de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, wapper met je credit card in de immens grote winkelcentra of werk aan je kleurtje op een tropisch eiland. In Dubai is niets te gek!

Skyline van Dubai

screenshot van de deal

Dubai vakantie