Vakantie in Dubai in luxe 4* hotel

Inclusief vluchten, transfers en logies met ontbijt

  • Hotel Marco Polo
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Emirates
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 499,-

Nu al heerlijk voor 5 dagen op uitgebreide stedentrip naar Dubai met verblijf in een super luxe hotel? Dat kan! Verken deze moderne en luxueuze stad vanuit een comfortabel hotel gelegen in het centrum van Dubai. Sta jij straks bovenop de hoogste toren ter wereld?

vakantie dubai

Marco Polo

Je overnacht in het 4* hotel Marco Polo. Dit centraal gelegen hotel ligt dichtbij een metrostation vanwaar je gemakkelijk kunt voortbewegen naar andere delen van de stad. Daarnaast biedt het hotel een gratis pendeldienst aan die je naar het dichtstbijzijnde strand brengt. In de wijk Deira waar het hotel ligt kun je bijvoorbeeld de Spice Market of goudsouk bezoeken. Bij het hotel heb je de keuze uit een aantal specialiteitenrestaurants. In het restaurant Chopstix kun je eten met de grootste eetstokjes ter wereld. Dit hotel krijgt een goede 7.7 uit 10 punten.

vakantie dubai

Vakantie Dubai

Als je in Dubai bent, bezoek dan zeker de Burj Khalifa. Dit gebouw is 828 meter hoog en draagt sinds 2007 de titel hoogste gebouw ter wereld! Als je geen hoogtevrees hebt, is het zeker de moeite waard. Mocht je meer geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van Dubai, bezoek dan het Dubai museum. De geschiedenis van Dubai wordt hier tentoongesteld. Wil je liever shoppen? Ga dan naar de Dubai Mall, het grootste winkelcentrum ter wereld met maar liefst 1200 winkels! ’s Avonds geniet je van de zonsondergang vanaf een zandduin in de woestijn. Je hoort het al, wat je ook maar kan bedenken, Dubai heeft het. Hier vind je mijn Dubai tips. Dubai heeft een erg warm klimaat waardoor het niet altijd even fijn is om de stad te bezoeken, lees daarom hier verder over de beste reistijd voor Dubai.

 

screenshot van de deal

Screenshot deal