Halfpension aan een meer + overdekt pretpark in Duitsland

3 dagen genieten voor het hele gezin

  • Hotel Hotel Dorf Wangerland
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
P.p. vanaf € 109,-

Boek nu een lekker uitstapje voor het hele gezin naar Duitsland. Voor de goede prijs van €109 ga je 3 dagen genieten in het Oost-Friese kustdorp Wangerland. Verblijft op basis van halfpension (all-inclusive is ook mogelijk), hebt toegang tot het overdekte pretpark en krijgt hierbij veel extra’s.

Duitsland vakantie

Hotel Dorf Wangerland

Je verblijft hier op basis van halfpension en krijgt dus ontbijt en diner. Daarnaast krijg je ook gratis consumpties, softijs en toegang tot allerlei activiteiten. Ga lekker bowlen, naar de bioscoop, biljarten, leef je uit in de sporthal of maak een ritje op een pony. Alsof dit nog niet genoeg is ga je genieten van het animatieprogramma en gaan de kinderen zich uitleven in het overdekte pretpark van 5.000 m². Boek een gezellige familiekamer en kom genieten van alles wat dit hotel aanbiedt. Zorgeloos genieten wordt het zeker, want je voorgangers beoordelen het park gemiddeld met een 8.1 op Zoover!

Duitsland vakantie

Wangerland vakantie

Naast het uitgebreide overdekte pretpark beschikt het park ook over een grote speeltuin en ligt het direct aan een meer. Deze omgeving is ideaal om in te fietsen en ook valt er genoeg te spotten voor vogelliefhebbers. De Noordzee vind je vlakbij en schattige, oude vissersdorpjes om te bezoeken zijn er volop in de omgeving. Dit is een ideale mini-vakantie voor het hele gezin.

Duitsland vakantie

screenshot van de deal

Duitsland vakantie