Wauw, hoe magisch is kasteel Neuschwanstein! Met deze vakantiedeal krijg jij een rondleiding door het slot én overnacht je in een fijn hotel (met ontbijt!) voor maar €76. Waan je in een Disneysprookje!

Neuschwanstein

Neuschwanstein: een magische vakantie in Duitsland

Beleef de magie van Disney tijdens dit bezoek aan Slot Neuschwanstein. Deze vakantie in Duitsland is er zeker een om nooit te vergeten! Deze regio in het zuiden van Duitsland, net onder München, staat bekend om haar prachtige natuur, imposante bergen en groen beboste heuvels. De hele omgeving heeft een magische gloed om zich, helemaal passend binnen het sprookjes thema natuurlijk! Het is dan ook niet gek dat Walt Disney juist hier zijn inspiratie vond voor de kastelen in de Disney parken. Een vakantie in Duitsland in deze regio is zeker de moeite waard. Je zit hier trouwens ook zeer dicht bij de grens met Oostenrijk, zeker ook een bezoekje waard!

Neuschwanstein

Jouw 4* hotel in Zuid-Duitsland

Je verblijft tijdens deze magische reis in een goed 4* hotel. Welk hotel je precies verblijft ligt aan het arrangement dat je boekt, maar alle hotels liggen dicht in de buurt van het kasteel en daarmee op een unieke locatie in de bergen, omringd door natuur. Je bezoekt onder begeleiding van een gids Slot Neuschwanstein. Daarnaast heb je nog de keuze aan de extra bezienswaardigheden Slot Hohenschwangau en het museum van de Beierse Koningen. Bij de prijs zit minimaal een uitstekend 4* hotel inbegrepen zodat je je sprookjesgevoel nog even kunt behouden!

screenshot van de deal

Screenshot deal