slechts € 267,-

Een all inclusive zonvakantie naar Hurghada voor slechts €267?! Ja, echt waar! Deze topdeal is inclusief retourvluchten en verblijf in een 4* hotel dat letterlijk op het strand ligt! Bekijk hier snel alle details van deze deal en vlieg een topvakantie in Egypte tegemoet.

Hurghada Egypte

Vakantie Hurghada

Stap in Amsterdam in het vliegtuig en een paar uur later kriebelt het zand tussen je tenen op het strand van Hurghada. Deze populaire badplaats ligt aan de Rode Zee aan de oostkust van Egypte. De kustplaats bestaat uit een oud en nieuw deel die beide de moeite waard zijn om te bezoeken. Liefhebbers van surfen en duiken zitten hier ook goed. Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld van de Rode Zee of probeer de golven al surfend te bedwingen. Wil je meer weten over deze vakantiebestemming, lees dan hier alles over reizen naar Egypte.

Haven van Hurghada

Aladdin Beach Resort

Direct aan een van de breedste zandstranden van Hurghada ligt het Aladdin Beach Resort. Dit 4* hotel biedt je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde zonvakantie: twee heerlijke zwembaden, een buffetrestaurant én 5 á-la-carte restaurants, meerdere bars, een spa centrum, fitnesscentrum, tennisbaan en nog veel meer! Je verblijft hier op basis van all inclusive. Reizigers geven Aladdin Beach Hotel op Tripadvisor 3,5 van de 5 punten.

Hurghada Egypte

screenshot van de deal

Screenshot deal