All inclusive vakantie naar Egypte

Verblijf in een Oosters 4* hotel met 9! zwembaden. Inclusief vluchten uit Brussel en transfers.

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Alf Leila Wa Leila
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussel
  • Luchtvaartmaatschappij Corendon Dutch Airlines
  • maaltijden All-inclusive
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 10.06.18 tot 17.06.18
P.p. vanaf € 315,-

Ik heb een leuk idee voor juni: een heerlijke all inclusive vakantie aan de zonnige stranden van Hurghada in Egypte! Je logeert in een viersterrenhotel met een groot waterpark en helemaal gebouwd in een Oosterse stijl, lekker gezellig! Ik leg je hieronder meer uit over deze deal maar bekijk hier reeds alle details voor deze all inclusive vakantie!

Hotel Alf Leila Wa Leila Hurghada Egypte Zwembad

Vakantie Hurghada

Hurghada is een van de grootste trekpleisters voor duikers omdat het bekend staat voor de prachtige onderwaterwereld van de Rode Zee. Maar er is hier heel wat meer te doen. Bijvoorbeeld een bezoekje aan het historisch centrum van Hurghada, El Dahar. Wandel langs de traditionele souks met winkeltjes die onder andere koffie en specerijen verkopen. Stop onderweg gerust even aan een leuk restaurantje of  gezellige bar. Ik raad je ook aan om voor je vertrek ook even mijn artikel over reizen naar Egypte te lezen. Zo ben je helemaal op de hoogte van het reilen en zeilen in deze populaire vakantiebestemming.

Hotel Alf Leila Wa Leila Hurghada Egypte Interieur

Hotel Alf Leila Wa Leila

De kers op je taart is het all inclusive viersterrenhotel Alf Leila Wa Leila! Helemaal ingericht als een oud Oosters paleis, weggelopen uit een decor van Disney’s Alladin. Het hotel beschikt over maar liefst 7 zwembaden en 2 kinderbaden.  Je kan dus een hele vakantie zoet zijn met de verschillende zwembaden te proberen! Je kamer is voorzien van alle comfort zoals airco, tv, kluisje en balkon. Alf Leila Wa Leila ligt op nog geen kilometer van het strand en je kan ook gebruik maken van de shuttledienst die het hotel aanbiedt. Vorige bezoekers geven het hotel op Tripadvisor een uitstekende beoordeling van 4,5 sterren.

Hotel Alf Leila Wa Leila Hurghada Egypte Fontein

screenshot van de deal

Screenshot Corendon