slechts 344,- €

Een heerlijk ontspannen vakantie aan de stranden van Hurghada. Met deze deal verblijf je heerlijk all inclusive in dit prachtige viersterrenhotel! Bij dit hotel zit ook een groot aquapark! Lees maar snel verder hoe jouw goedkope all inclusive vakantie in Egypte er precies uit gaat zien! Bekijk hier alle details voor deze prachtige all inclusive vakantie!

vakantie egypte

All inclusive vakantie Egypte

Maak je klaar voor een geheel verzorgde vakantie. Wanneer je vliegtuig in Egypte landt, zal je opgehaald worden en naar je tijdelijke verblijfplaats worden gebracht: het Ali Baba Palace. Dit hotel heeft vier sterren en je gaat hier heerlijk all inclusive verblijven. Dit betekent dat jij voor je diner drie verschillende restaurants hebt om uit te kiezen. Ook voor drankjes kun je terecht in verschillende bars in het hotel. Bij dit all inclusive pakket zitten ook een aantal sport activiteiten inclusief, zoals tennis, fitness en beachvolleybal. Er wordt ook de hele dag voor animatie gezorgd. Het hotel ligt verder mooi gelegen direct aan het zandstrand, en op 15 kilometer van het centrum van Hurghada. De omgeving is ook erg geschikt om te gaan koraal duiken! Wil je meer weten over all inclusive vakanties of zoek je toch een andere all inclusive deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte all inclusive vakantie. Wil je weten wanneer je het beste op vakantie kunt gaan naar dit land? Lees dan mijn beste reistijd voor Egypte!

vakantie egypte

Hurghada

Hurghada is een strandvakantie resort stad die stranden heeft van bijna 40 kilometer lang. Deze resort stad staat verder vooral bekend als perfecte plek om te gaan duiken. Met het prachtige turquoise water en koralen ga jij hier de onderwaterwereld prachtig ontdekken. In de stad vind je verder veel restaurants, cafeetjes en uitgaansgelegenheden. Het oude gedeelte van de stad, El Dahar, heeft vele traditionele Egyptische koffie winkeltjes en cafeetjes waar jij ten slotte heerlijk kan uitrusten. Wil je meer weten over dit land, de rest van het Afrikaanse continent, of zoek je toch een andere deal naar dit land? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Afrika vakantie.

vakantie egypte

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)