slechts 287,- €

Een heerlijk ontspannen vakantie aan de stranden van Hurghada. Met deze deal verblijf je heerlijk all inclusive in Hotel Ali Baba Palace****! Bij dit hotel zit ook een groot aquapark! Lees maar snel verder hoe jouw goedkope all inclusive vakantie in Egypte er precies uit gaat zien! Bekijk hier alle details voor deze prachtige all inclusive vakantie!

vakantie egypte

All inclusive vakantie Egypte

Maak je klaar voor een geheel verzorgde vakantie. Wanneer je vliegtuig in Egypte landt, zal je opgehaald worden en naar je vakantieadres worden gebracht: het Ali Baba Palace. Je verblijft in dit 4* hotel op basis van all inclusive. Dit betekent dat jij voor je diner drie verschillende restaurants hebt om uit te kiezen. Ook voor drankjes kun je terecht in verschillende bars in het hotel. Bij dit all inclusive pakket zitten ook een aantal sport activiteiten inclusief, zoals tennis, fitness en beachvolleybal. Er wordt de hele dag voor animatie gezorgd. Het hotel ligt direct aan het zandstrand, en op 15 kilometer van het centrum van Hurghada. De omgeving is erg geschikt om te gaan koraal duiken! Wil je weten wanneer je het beste op vakantie kunt gaan naar Hurghada? Lees dan mijn beste reistijd voor Egypte!

vakantie egypte

Vakantie aan de Rode Zee

Hurghada is een resortstad met een strand van bijna 40 kilometer lang. De stad staat vooral bekend als de perfecte plek om te gaan duiken. Met het prachtige turquoise water en de kleurrijke onderwaterwereld kijk je je ogen uit. In de stad vind je verder veel restaurants, cafeetjes en uitgaansgelegenheden. Het oude gedeelte van de stad, El Dahar, heeft vele traditionele Egyptische koffie winkeltjes en cafeetjes waar jij ten slotte heerlijk kan uitrusten.

vakantie egypte

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)