Last-minute vakantie Hurghada met luxe 5* resort!

Inclusief vluchten, transfers en verblijf o.b.v. halfpension

  • Hotel Continental Resort Hurghada
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Corendon Dutch Airlines
  • maaltijden Halfpension
  • transfer Inclusief
  • locatie Met zeezicht
P.p. vanaf € 323,-

Last-minute alarm! Vlieg voor een prikje naar Egypte en geniet daar van een fantastische vakantie in de badplaats Hurghada. Voor slechts €323 boek je deze reis, inclusief vluchten, transfers én verblijf in een vijfsterrenhotel aan het strand op basis van halfpension. Bekijk de mogelijke vertrekdata en alle info hier!

Stranden van Hurghada

Vakantie Hurghada

Lange zandstranden, een warm klimaat, indrukwekkend koraalrif en luxe resort die direct aan zee liggen. De populaire badplaats Hurghada heeft alles wat je nodig hebt voor een fantastische vakantie in de zon! Wil je meer van Egypte zien dan kun je een uitstapje maken naar bijvoorbeeld Luxor en de Vallei der Koningen. Wil je meer weten over Egypte als vakantiebestemming, lees dan mijn artikel over reizen naar Egypte vol tips en adviezen voor een onvergetelijke vakantie.

De haven van Hurghada

Continental Resort Hurghada

Deze vakantie verblijf je in het Continental Resort Hurghada. Dit vijfsterrenresort ligt direct aan de strand en de zee en heeft bovendien een fijn buitenzwembad. Genoeg mogelijkheden om af te koelen van de hitte in Egypte! Ontspannen doe je in het wellness centrum dat onder meer bestaat uit een spa, haman, whirlpool en stoombad. Je verblijft hier op basis van halfpension. Op Tripadvisor beoordelen reizigers dit resort met een mooie score van 4 van de 5 sterren.

Hurghada Egypte

screenshot van de deal

Screenshot Egypte