slechts € 316,-

Na de donkere dagen voor kerst, is de koude januarimaand ook niet echt een pretje. Ga daarom nu goedkoop naar de zon en wel in Egypte! Met deze fijne aanbieding vlieg je direct en verblijf je 8 dagen in een luxe 5* resort op basis van ultra all inclusive voor maar €316. Dat is pas genieten! Bekijk hier snel de aanbieding!

vakantie egypte

Marsa Alam

Egypte is al jaren favoriet om te overwinteren dankzij de heerlijke temperaturen. In de zomer kan het wat heet zijn (Egypte bestaat namelijk voor het grootste deel uit woestijn!), maar in de winter liggen de temperaturen tussen de 20 en 25 graden. Hierdoor kun je alsnog ultiem genieten van een strandvakantie! Ik heb de beste reistijd voor Egypte verder onderzocht en hier lees je er meer over. Je vliegt naar Marsa Alam dat gelegen is aan de Rode Zee. In deze populaire badplaats kun je uitermate goed snorkelen en duiken! Het hotel waar je verblijft geeft een introductie duik zodat je de prachtige onderwaterwereld van dichtbij kunt gaan aanschouwen.

Schildpad Marssa Alam

Hotel Fantazia Resort

Je verblijft in het luxe 5* Hotel Fantazia Resort op basis van ultra all inclusive. Hierdoor kom je niks tekort en kun je ultiem genieten! Na  een hele dag chillen en relaxen op het privézandstrand of bij het zwembad, word je de volgende dag wakker met een prachtig uitzicht op zee vanuit jouw heerlijke bed! Het hotel heeft 6 zwembaden, een eigen zandstrand en je kunt gratis gebruikmaken van de ligbedden en parasols op zowel het strand als bij het zwembad. Er zijn verschillende restaurants en 6 bars waar je optimaal gebruikt van kunt maken op ieder tijdstip van de dag! Op Tripadvisor krijgt Hotel Fantazia Resort een uitstekende beoordeling van een 4,5 van de 5 punten.

Marsa Alam

 

screenshot van de deal

Screenshot van de deal