Prachtig resort aan de zeekust van Hurghada!

Geniet van alle faciliteiten en laat je heerlijk in de watten leggen!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Red Sea the Grand Resort
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden All-inclusive
  • transfer Inclusief

Voor een prikkie zit jij met je voetjes omhoog bij het prachtige zwembad genietend van een cocktail en zonder zorgen aan je hoofd. Deze all inclusive vakantie in een 5-sterrenresort in Hurghada boek je al voor €489, incl. vluchten en transfer! Bekijk hier snel alle voorwaarden en mogelijke data voor deze vakantie!

Red Sea The Grand Resort Hurghada

All inclusive aan de Rode Zee

Hurghada bruist! Deze gezellige badplaats aan de Rode Zee, wordt omringd door een ongerept woestijnlandschap en een kristalblauwe zee met een unieke onderwaterwereld. Het is daarom ook hét paradijs voor duikers-snorkelliefhebbers. Maar ook surfers weten hun weg hier naartoe te vinden, door de constante wind zijn de voorzieningen ideaal. Het centrum van de stad bestaat uit: Sakkala het nieuwe en moderne deel van de stad met luxueuze resorts, een prachtige jachthaven en een sprankelend nachtleven. En het oude deel Dahar, waar je kunt slenteren over de grote souk en kennis kunt maken met het echte Egypte.

strand bij Hurghada

Red Sea the Grand Resort

Je verblijft in het hotel RED SEA The Grand Resort. Midden op het complex liggen 3 landschapszwembaden. Geniet van de zon aan het zwembad of op het strand. De gehele dag kun je terecht in de 2 buffet of 2 a-la-carte restaurants! Op Tripadvisor krijgt het 5-sterrenresort een uitstekende score van vier van de vijf sterren.

Interieur van het hotel

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding