slechts 607,- €

Hé zonaanbidders en duikfanaten! Ik heb weer een fantastische deal voor jullie gevonden. Wat dacht je van een vakantie in een vijfsterrenresort in Egypte aan de Rode Zee? Klinkt goed, toch? Voor slechts €607 boek je een vakantie naar het luxe Savoy Resort in Sharm El Sheikh, inclusief retourvlucht vanaf Rotterdam en transfers. Boek deze topdeal hier!

Savoy Resort in Egypte

Vakantie Egypte: duik-en snorkelparadijs

Felgekleurde vissen die voor je neus door het kraakheldere water voorbij zwemmen, witte zandkorrels die tussen je tenen kriebelen en de zon die fel boven aan de hemel staat. Welkom in Sharm-el Sheikh! Dit ware vakantieparadijs ligt op het Egyptische schiereiland Sinaï aan de Rode Zee. De tropische onderwaterwereld van de Rode Zee maakt deze regio in Egypte een echt duikerswalhalla. Al duikend of snorkelend ontmoet je onder water schildpadden en zeepaardjes. Ben je niet zo’n waterrat? Geen probleem! Ook boven water valt genoeg te zien. Bezoek bijvoorbeeld het King Tut Museum, de Old Market of Tiran Island. Op zoek naar meer tips? Lees dan mijn artikel over reizen naar Egypte.

Zwembad bij Savoy Resort in Egypte

Savoy Resort: luxe genieten

Wow, wat een plaatje! Het luxe Savoy Resort ligt pal aan het strand. Vanuit het zwembad hoef je maar een paar stappen te zetten en je staat met je voeten in het zand. Waterratten zitten hier goed, want dit vijfsterrenresort heeft maar liefst 5 zwembaden waarvan er één verwarmd is. En aan het 300 meter lange zandstrand kun je heel goed snorkelen. Lekker een hapje eten? Het Savoy Resort telt verschillende restaurants en bars. Voor wie liever buiten het resort op pad gaat, biedt het hotel een gratis shuttlebus aan naar Na’ama Bay. Savoy Resort heeft een uitmuntende score op Tripadvisor van 4,5 van de 5 sterren.

Savoy Resort Egypte

screenshot van de deal

Screenshot deal Egypte
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)