Goedkope last minute all-inclusive zonvakantie Egypte

Inclusief vluchten, transfers en all-inclusive hotel!

  • Hotel Triton Empire Hotel
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij AlMasria Universal Airlines
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 250,-

Wil jij last minute lekker naar de zon? Wat dacht je van een vakantie naar Egypte? Voor slechts €250 boek je nu een volledig verzorgde vakantie, inclusief vluchten, transfers en all-inclusive verzorging in een goed beoordeeld hotel in Hurghada.

Hurghada

Triton Empire Hotel

In de Egyptische badplaats Hurghada vind je het Triton Empire Hotel. Dit mooie hotel beschikt over twee buitenzwembaden, diverse restaurants en bars en een wellnesscentrum. Bovendien sta je in een paar minuten op het privéstrand dat dit hotel deelt met een nabijgelegen zusterhotel. Deze deal is op basis van all-inclusive dus relaxen wordt het zeker. Op Tripadvisor zijn reizigers enthousiast over dit hotel dat een beoordeling ontvangt van 4 van de 5 punten!

Egypte vakantie

Vakantie Hurghada

Egypte, het land van de farao’s en piramiden, is een enorm veelzijdige bestemming waar je een fantastische vakantie gaat beleven. In de populaire kustplaats Hurghada geniet je van de zon op de eindeloze stranden, snorkel of duik je in de kleurrijke onderwaterwereld en plof je neer op een gezellig terrasje aan de haven. Wil je meer weten over een vakantie naar dit bijzondere land, lees dan mijn artikel over reizen naar Egypte. Bekijk hier wat de beste reistijd is voor Egypte

Hurghada Egypte

screenshot van de deal

Egypte vakantie