slechts € 449,-

Deze zonvakantie Florida is een top ervaring voor jong en oud! Vlieg naar Orlando om een bezoek te brengen aan de magische wereld van Disneyland of een van de vele andere attracties. Boek snel deze reis naar Florida, je kunt hem nu al boeken voor slechts €449 per persoon. Inclusief retourvlucht en goed beoordeeld resort! Let op: deze aanbieding is op basis van vier personen.

Orlando

Vakantie Florida

Wie houdt er niet van Florida?. De uitgestrekte kustlijn, wilde natuur, en oneindig veel entertainment zorgen ervoor dat je je geen moment zult vervelen tijdens je vakantie. Florida staat bekend om zijn vele attractieparken, die zich vooral rondom Orlando concentreren. Vanuit je hotel neem je eenvoudig de shuttlebus naar de Universal Studio’s, Seaworld en Disneyland. Orlando heeft zijn eigen versie van enkele Europese publiekstrekkers, namelijk het gigantische reuzenrad de Orlando Eye, en Legoland! Ook winkelliefhebbers zijn in Orlando aan het juiste adres. Shop till you drop bij de vele boetieken.

Orlando

Avanti Resort in Orlando

Het Avanti Resort is zeer gezinsvriendelijk en doet er alles aan om je geen moment te laten vervelen. Neem een verfrissende duik in het zwembad of relax in de whirlpool. De interactieve gameroom biedt (tegen betaling) veel vertier. Het hotel ontvangt een goede score van 7.7 uit 10 punten, mede dankzij de centrale ligging ten opzichte van winkels, restaurants en themaparken.

Florida

screenshot van de deal

Screenshot deal