slechts € 324,-

Ooit al willen ervaren hoe het is om als een echte Amerikaan te leven? Dat kan nu! Maar niet zomaar hoor, geloof me, je verblijf wordt great. Ik beloof het je, beste villa ooit, echt waar. Maar even serieus, het is wel echt een plaatje van een deal: verblijf in een prachtige villa – inclusief privé zwembad – in Florida! En dat voor slechts €324, inclusief vluchten.  Boek hier snel deze goedkope vakantie naar Florida in deze spectaculaire eigen villa!

Florida

Florida

Orlando, Florida staat natuurlijk bekend om Walt Disney World en daar moet je zeker een bezoekje aan brengen. Voor veel reizigers is dit het doel van deze deal. Zij maken er in plaats van een weekendje Disneyland Parijs een week Walt Disney World in Florida van! Tja, als je deze deal ziet dan betaal je er praktisch dezelfde prijs voor. Als ik dan toch de keuze zou hebben zou ik wel weten welke Disney ik liever zou hebben: Florida baby! Toe aan een pauze van het pretpark? Ga een dagje golfen of rijd naar Miami, ga naar het beroemde Miami Beach, proef daar het nachtleven en breng een bezoek aan de Everglades. De opties zijn talloos!

Orlando Florida

Disney Area Homes

Je verblijft in een van de privé villa’s van Disney Area Homes, die rustig gelegen zijn. Je villa beschikt over airco, telefoon, tv, uitgebreide keuken met vaatwasser, bad of douche, terras en privé zwembad. Heerlijk genieten! Als beoordeling geven eerdere gasten 3,5 van de 5 punten op Tripadvisor. De ideale uitvalsbasis voor je tripje Disney!

fly en drive Orlando

screenshot van de deal

Screenshot deal