slechts € 370,-

Op zoek naar een goedkope zonvakantie in de Verenigde Staten? Met deze heerlijke vakantie naar Florida ga jij negen dagen genieten in Orlando, in een 4* Hilton hotel in de buurt van SeaWorld! Je betaalt inclusief vluchten en verblijf slechts €370 per persoon. Bekijk hier de details en boek!

Florida

DoubleTree by Hilton Orlando

Je uitvalsbasis tijdens deze vakantie is het Hilton hotel in Orlando. Bij dit 4* hotel kan je heerlijk gaan ontspannen in het buitenzwembad en de wellness van het hotel. Het hotel beschikt over een prachtige tropische tuin, geschikt voor een kleine wandeling. Verder zijn de kamers netjes ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt.

Florida vakantie

Vakantie Florida

Dit prachtige hotel bevindt zicht toevallig heel erg dicht in de buurt van het spectaculaire SeaWorld. Hartstikke leuk om een dagje op stap te gaan naar dit park. Ook het pretpark Disney World ligt niet ver weg. Tijdens een vakantie Orlando kan je dus perfect de kinderen vermaken in de pretparken. Het strand ligt op ongeveer een uur rijden van de stad, die wordt omgeven door vele meren.

Orlando vakantie

screenshot van de deal

Screenshot deal