slechts € 499,-
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Ga je mee naar Fort Lauderdale? Deze stad staat bekend om z’n parelwitte stranden, vele barretjes en leuke restaurants. Als je een bezoek brengt aan Fort Lauderdale zul je zeker een tijd beleven die je niet snel zult vergeten! Boek snel deze topvakantie naar Florida!

North America_USA_Fort Lauerdale_002Vakantie in Fort Lauderdale

Een vakantie naar de sunshine state, wie zou dat nou overslaan? Gegarandeerde zon! Fort Lauderdale in Florida is een perfecte locatie voor een zonvakantie, met prachtige stranden en mooie zee. Waar jij echt kan gaan flaneren heet The Strip, een boulevard langs het strand. Hier vind je verschillende restaurantjes, bars en clubs waar je je kan vermaken. In Fort Lauderdale kijk je je ogen uit bij de grote jachten in de haven. Misschien kun je zelfs enkele dolfijnen spotten in de oceaan. Wist je dat maart een van de beste maanden is om naar deze prachtige staat te reizen. Zonneschijn gegarandeerd!

Fort Lauderdale

Summerland Suites

Je zult met deze deal verblijven in de Summerland Suites in Ford Lauderdale. Dit hotel heeft 4 buitenbaden, dus als je genoeg krijgt van het zand tussen je tenen, kun je altijd hier terecht. De comfortabele kamers van dit hotel beschikken over airco, gratis wifi en televisie. Dit hotel krijgt een uitstekende beoordeling van maar liefst een 9.0! Deze fantastische score is gebaseerd op 242 reviews van je voorgangers.Palm trees

screenshot van de deal

Florida vakantie