Bourgondisch genieten in de Franse Bourgogne

4 of 5 dagen inclusief ontbijt, 1 diner, wijnproeverij en wijngaard

P.p. vanaf € 149,-

Fijnproevers en romantics opgelet! Ga heerlijk vertoeven in de prachtige Franse Bourgogne. Je verblijft 4 of 5 dagen in een rustiek hotel inclusief ontbijt, 1 diner, wijnproeverij en bezoek aan een wijngaard voor slechts €149. Romantisch genieten van wijntjes tussen de wijngaarden in alle rust, dat klinkt goed toch?!

Hôtel Dieu Beaune Bourgondië

Auberge le Rabelais

Je verblijft in het kleinschalige Auberge le Rabelais in het pittoreske Malay-le-Petit. Iedere ochtend begin je je dag goed met een smakelijk en rijkgevuld ontbijt. Tijdens de eerste avond proef je de smakelijkste wijnen en kleine hapjes tijdens jouw eigen exclusieve wijnproeverij. Op de tweede avond geniet je van een heerlijk 3-gangendiner en tijdens je verblijf breng je ook nog eens een bezoek aan een wijngaard in Saint-Brix-le-Vineaux. Als dat niet romantisch is!

Bourgogne

Bourgogne

De Franse streek de Bourgogne staat natuurlijk bekend om de heerlijkste wijnen. Hier worden onder andere de pinot noir (rood) en de chardonnay (wit) op grote schaal geproduceerd. Wist je ook dat mosterd een specialiteit in deze regio is? Misschien komt de naam Dijon je wel bekend voor? Hier komt natuurlijk de Dijon mosterd vandaan en is tevens de hoofdstad van de regio. Naast wijn drinken en hapjes met mosterd nuttigen, kun je ook fantastisch wandelen en fietsen door de wijnstreek. Uitgestrekte wijnvelden en glooiende heuvels zorgen voor fotowaardige plaatjes.

Wijn en kaas

screenshot van de deal

Screenshot deal