Goedkoop op wintersportvakantie!

8 dagen inclusief eigen appartement en skipas!

  • Hotel La crete du berger
  • Sterren
P.p. vanaf € 139,-

Zo goedkoop ben je nog nooit op wintersportvakantie geweest! Ontdek het skigebied Le Massif du Dévoluy in de Franse Alpen en verblijf in een luxe chalet. Bij deze deal zit de skipas ook al inclusief en je verblijft hier voor maar liefst 8 dagen. Hier betaal je nu slechts €139 voor! Bekijk hier snel de mogelijke data en boek je wintersportvakantie!

Résidence La Crête du Berger

Résidence La Crête du Berger

Deze wintersportvakantie zal jij gaan vieren vanuit een luxe chalet in het La Crête du Berger complex. Dit complex ligt op een mooie locatie net buiten het centrum van het Franse Joue du Loup. Vanaf dit complex hoef je ook slechts 500 meter te lopen tot de eerste skilift. Verder beschikt je appartement over een eigen kookgelegenheid, een zitgedeelte en genoeg slaapplaatsen. Dit vakantiecomplex wordt dan ook prima beoordeeld op TripAdvisor met 3 van de 5 punten!

Résidence La Crête du Berger

Skivakantie La Joue du Loup

Dit Franse skigebied is ideaal voor groepen vrienden en families. In het dorp van La Joue du Loup zijn een aantal winkeltjes te vinden, en naast een paar restaurants is er ook een disco te vinden. Het skigebied is relatief klein, ter vergelijking met andere Franse skigebieden. Daarom is het skigebied aan de top van een berg verbonden met het skigebied van Superdévoluy. Hierdoor is het skigebied een stuk groter en kan je verschillende pistes uitproberen. Het dorpje La Joue du Loup wordt vaak omschreven als gezellig en een beetje authentiek. De accommodaties liggen niet ver van de skipistes, zodat je gemakkelijk s’ochtends vroeg op de latten kan staan. Ben je toch op zoek naar een andere wintersportvakantie? Kijk dan snel bij mijn wintersport vakantie pagina!

screenshot van de deal

screenshot