Droomvilla in Zuid-Frankrijk

Geschikt voor 15 gasten!

  • Droomverblijf in de Aquarium Villa!
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Neem een frisse duik Buitenzwembad aanwezig

Wauw, wauw, wauw! Trommel al je vrienden of familie op, want dit is de villa van je dromen! Aan de Franse Côte d’Azur ligt Villa on the Rocks of ook wel de Aquarium Villa genoemd. Vanwaar de naam zul je je afvragen? Kijk maar snel naar de foto’s! En het goede nieuws: je kunt hier zelf gaan vertoeven.

Villa on the Rocks

Aan de zonovergoten Côte d’Azur ligt dit pareltje. Villa on the Rocks is beroemd geworden dankzij het indrukwekkende 28 meter lange zwembad! Neem een duik en je kunt op de benedenverdieping de persoon zien zwemmen onder water, hoe gaaf! Deze stijlvolle villa is een knap staaltje architectuur en is gelegen op een rots in de wijnregio Bandol. Zie jij jezelf (en je vrienden) ook al met een wijntje van het uitzicht genieten?

De villa is geschikt voor maar liefst 15 mensen. Wil je hier verblijven en weet je zo veel mensen te vinden, dan valt de prijs ook best mee. 😉 Er zijn vier slaapkamers met in totaal negen bedden waardoor iedereen een fijn plekje heeft. Weet jij al wie je mee gaat nemen naar deze droomvilla?