All Inclusive vakantie op Fuertaventura

Een verbluffend verblijf in dit pas gerenoveerde 4*-hotel op paradijseiland Fuerteventura!

  • Hotel Lemon & Soul Cactus Garden 4*
  • Sterren
  • maaltijden All-inclusive
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 375,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DFuertaventura%26affid%3DLemonSoulCactusSep18%26produit%3D264411" text="Hier boeken"]

Op zoek naar een leuke Spanje vakantie? Die zoektocht stopt hier! Want eens je de foto’s van dit prachtige hotel op Fuerteventura hebt gezien, wil je meteen vertrekken! En dan heb ik het nog niet gehad over dit geweldige paradijseiland met exotische stranden, azuurblauwe zee, kalme kustdorpjes, … En dat allemaal all inclusive voor maar €375! Bekijk hier alvast de beschikbare reisdata!

Fuerteventura Voyage Prive

Lemon & Soul Cactus Garden Hotel****

Dit 4*-hotel op het prachtige Fuertaventura werd vorig jaar helemaal gerenoveerd, het lijkt wel of je een splinternieuw hotel binnenstapt! Hier wordt gelet op de details, dat merk je meteen! Van kleine dingen zoals gratis Wifi tot het gezellige buitenzwembad dat uitnodigt tot relaxen! Breng een bezoekje aan de spa terwijl de kinderen zich rot amuseren in de kinderclub. Het is niet voor niks dat dit hotel een uitstekende 4 punten scoort op Tripadvisor. Dankzij de all inclusive formule kan je driemaal per dag aanschuiven aan het uitgebreide en smakelijke buffet in het hotelrestaurant. En ’s avonds bestel je een originele cocktail, zak je neer in een zetel en praat je gezellig na over een aangename vakantiedag.

Lemon & Soul Cactus Garden 4*

Vakantie Fuertaventura

Een vakantie naar Fuertaventura is altijd genieten! En dan bedoel ik echt wel het hele jaar door! Het weer blijft hier bijna 12 maanden heel aangenaam! Meer over het klimaat op dit eiland lees je in mijn artikel over de beste reistijd voor de Fuerteventura. De perfecte omstandigheden om pittoreske badplaatsen en de prachtige stranden te ontdekken! Maar vergeet zeker niet ook te gaan wandelen door het woestijnachtige landschap in het binnenland, fantastisch! Lees voor je vertrekt mijn Fuerteventura tips voor meer inspiratie!

Lemon & Soul Cactus Garden 4*

screenshot van de deal

Screenshot VP