slechts € 385,-

Oelalaa! Dit is een deal die iedereen wel zou willen boeken! Vertrek nu voor een vakantie op Fuerteventura en ga genieten van de zon vanuit een fantastisch hotel vlak bij zee. Deze 8-daagse vakantie boek je voor slechts  €385 inclusief vluchten en transfers.

Jouw hotel op Fuerteventura

Smartline Castillo de Antigua is een ruim opgezet, 3* appartementencomplex met ideale faciliteiten voor een vakantie voor jong en oud. Het ligt direct aan zee en heeft goed verzorgde en compleet ingerichte appartementen. Het complex beschikt over twee zwembaden met zonneterrassen, twee kinderbaden, een uitgebreid animatieprogramma en diverse bars. Op Zoover krijgt dit hotel een uitstekende score van 8.1 uit 10 punten.

Fuerteventura

Vakantie Fuerteventura

Een oase van rust met onweerstaanbare, exotische zandstranden, een intens blauwe zee, geweldige surf hotspots, prachtige zandduinen en wiegende palmbomen. Je hoeft niet perse naar het Caribisch gebied te reizen om te genieten van mooie stranden; deze vind je ook op Fuerteventura, een ultieme plek voor zon, zee en strand en de bijna buitenaardse vulkanische natuur. Je leest de leukste Fuerteventura tips in mijn Travel Magazine.

Fuerteventura

screenshot van de deal

Screenshot deal