slechts 230,- €

Lijkt een vakantie Fuerteventura jou wel iets? Wie niet eigenlijk, toch? Het Canarische eiland Fuerteventura is een geweldige vakantieplek, en het weer op op dit eiland is het hele jaar door  lekker warm. Met deze goedkope vakantie kan je hierdoor in de winter aan het onvoorspelbare, grijze Nederlandse weer ontsnappen. Laat ik nou net een topdeal voor je hebben: 8 dagen ontspannen in een goed appartement, inclusief vluchten en transfers voor slechts €230!

Europe_Spain_CanaryIslands_Fuerteventura_007

Een vakantie Fuerteventura? Ideaal!

Fuerteventura is zo’n eiland dat zich uitstekend leent voor een zonvakantie. De temperaturen zakken er het hele jaar door vrijwel nooit onder de 20 graden, dus werk je kleurtje maar lekker bij. Relaxen op het strand, lekker actief gaan watersporten of het binnenland intrekken om de dorpjes en de bijzondere natuur te ontdekken – er is van alles te doen! Hoewel je niet naar dit eiland gaat voor wandelingen in de natuur, kom je hier wel unieke flora en fauna tegen, zoals je ook in mijn Fuerteventura tips kun lezen. Welke maand het beste is voor een actieve reis of strandvakantie op het eiland, lees je in mijn artikel over de beste reistijd voor Fuerteventura.

vakantie Fuerteventura

Maxorata Beach

Tijdens deze Fuerteventura vakantie verblijf je in het appartementencomplex Maxorata Beach. In de directe omgeving van het complex ligt een prachtige tropische tuin en het strand van Corralejo ligt op ongeveer 500 meter afstand. Het centrum van de badplaats ligt ook nabij, net als twee winkelcentra. Het dorpje staat bekend om de uitgestrekte witte zandstranden in de buurt en de zandduinen. Op Tripadvisor krijgt deze accommodatie een goede beoordeling van 3,5 van de 5 sterren.

het helderblauwe water van Fuerteventura

screenshot van de deal

Screenshot van de Fuerteventura aanbieding
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)