Voordelige all inclusive zomervakante Fuerteventura in 4*resort!

Met vluchten, transfer en all inclusive in uitstekend 4* resort

  • Hotel Maxorata Beach
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Small Planet Airlines
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 572,-

Lijkt een vakantie Fuerteventura jou wel iets? Wie niet eigenlijk, toch? Het Canarische eiland Fuerteventura is een geweldige vakantieplek, en het weer op op dit eiland is het hele jaar door  lekker warm. Laat ik nou net een topdeal voor je hebben: acht dagen ontspannen in een recent gerenoveerd 4* resort, inclusief vluchten en transfers voor slechts €572!

Fuerteventura

SBH Maxorata Resort

Tijdens deze Fuerteventura vakantie verblijf je in het recent gerenoveerde 4* SBH Maxorata Resort. Afkoelen doe je in het heerlijke zwembad of spring de zee in. Het mooie zandstrand ligt op slechts 100 meter afstand van jouw resort. Je verblijft op basis van all inclusive dus dit wordt echt een zomer zonder zorgen. Op Zoover krijgt het resort een uitstekende 8.4 uit 10 punten.

Een vakantie Fuerteventura? Ideaal!

Fuerteventura is zo’n eiland dat zich uitstekend leent voor een zonvakantie. De temperaturen zakken er het hele jaar door vrijwel nooit onder de 20 graden en in de zomer ben je al helemaal zon zeker! Dus werk je kleurtje maar lekker bij. Relaxen op het strand, lekker actief gaan watersporten of het binnenland intrekken om de dorpjes en de bijzondere natuur te ontdekken – er is van alles te doen! Hoewel je niet naar dit eiland gaat voor wandelingen in de natuur, kom je hier wel unieke flora en fauna tegen, zoals je ook in mijn Fuerteventura tips kun lezen. Welke maand het beste is voor een actieve reis of strandvakantie op het eiland, lees je in mijn artikel over de beste reistijd voor Fuerteventura.

Fuerteventura

screenshot van de deal

Screenshot deal