slechts € 117,-

Voor mooie zandstranden, een intens blauwe zee en wuivende palmbomen hoef je niet op het vliegtuig te stappen naar een tropisch eiland ver weg. Dit vind je namelijk ook allemaal wanneer je op vakantie gaat naar Fuerteventura, een van de Canarische Eilanden. Voor slechts €117 per persoon verblijf je een week lang in een luxe villa op een prachtig 4* resort. Dat is toch spotgoedkoop? Bekijk deze deal hier.

vakantie Fuerteventura

Vakantie Fuerteventura

Met schilderachtige kustplaatsen, een roodbruin woestijnlandschap en een azuurblauwe zee is Fuerteventura puur genieten. Relax op het strand, probeer een watersport of trek het binnenland in en ontdek de pittoreske dorpjesOf blijf gewoon lekker een dagje op het resort en glijd en plons van de glijbanen van het immens grote waterpark.

Fuerteventura

Pierre & Vacances  Fuerteventura Origo Mare

Vakantiepark Fuerteventura Origo Mare van Pierre et Vacances  is tijdens deze vakantie je thuisbasis. Dit rustig gelegen 4* hotel ziet eruit als een Spaans dorpje en biedt tal van activiteiten en faciliteiten voor alle leeftijden. Zo beschikt het hotel over verschillende zwembaden, van een verwarmde relaxpool voor volwassenen tot zwembaden met glijbanen en een klimwand voor de jongere gasten. Wil je liever zonnen op het strand, stap dan in de gratis shuttle bus van het hotel naar Corralejo of Cotillo Beach.

vakantie Fuerteventura

screenshot van de deal

Screenshot deal