slechts € 241,-

WAUW! Wees er snel bij want dit is werkelijk een topdeal! Slechts €241 voor een heerlijke zonvakantie in Afrika. €241 voor 9 dagen inclusief vluchten en hotel met ontbijt: daar moet je snel bij zijn. Bekijk hier snel de mogelijke data en boek die spotgoedkope reis naar Gambia!

shutterstock_545934619small

Vakantie in Afrika

Gambia is het kleinste land op het het vasteland van Afrika (en ja, het is kleiner dan Nederland)! Het land staat bekend vanwege de lange kustlijn met zandstranden, palmbomen en kenmerkende Afrikaanse natuur. De lokale bevolking is gastvrij. Zelfs zo gastvrij dat het land ook wel de The Smiling Coast of Africa wordt genoemd. Veel mensen voelen zich daarom zeer welkom in Gambia. Wil je meer weten over Gambia, de rest van het Afrikaanse continent, of zoek je toch een andere deal naar dit land? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Afrika vakantie.

Jouw hotel

Je verblijft tijdens deze goedkope reis naar Afrika in het Golden Beach hotel. Je krijgt hier dagelijks een ontbijt bij je verblijf; wel zo handig. Het hotel ligt direct aan het heerlijke zonnige zandstrand van Bijilo. Mocht dat niet genoeg zijn dan is er ook nog een zwembad bij het complex. Alles wat je nodig hebt voor jouw ultieme zonvakantie! Op Tripadvisor krijgt het hotel een goede beoordeling van 3.5 van de 5 sterren.

screenshot van de deal

vakantie gambia