Met de kinderen naar Duitsland: ZOOM Erlebniswelt

Bezoek deze grote dierentuin en overnacht in het Maritim Hotel Gelsenkirchen, inclusief ontbijt!

  • Hotel Maritim Hotel Gelsenkirchen
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 46,-

Leuk uitstapje tijdens de kerstvakantie! Met de kinderen op pad naar Duitsland, naar de grote dierentuin van ZOOM Erlebniswelt. Een dagticket per persoon voor de dag naar keuze, overnachtingen in het mooie Maritim Hotel Gelsenkirchen en genieten van een heerlijk ontbijtje voor slechts €46! Na een dag in de dierentuin kunnen de kids zich ook nog vermaken in het zwembad van het hotel!

ZOOM Erlebniswelt

Een heerlijk weekendje weg met de kinderen! Die dierentuin ZOOM Erlebniswelt heeft een oppervlakte van 31 hectare, waar genoeg te zien is! De dierentuin is opgedeeld in verschillende themagebieden, waardoor je in korte tijd een reis over de wereld maakt! Van orang-oetangs tot Californische zeeleeuwen, sneeuwuilen en kamelen tot aan de springbokken op de savanne, je gaat het allemaal zien in het plaatsje Gelsenkirchen in Duitsland. Deze indrukwekkende dierentuin krijgt dan ook een uitstekende beoordeling op TripAdvisor met 4,5 van de 5 sterren!

Maritim Hotel Gelsenkirchen

Jullie zullen overnachten in het luxe Maritim hotel in Gelsenkirchen. Dit hotel ligt vlak bij een groot stadspark, waarover je uitzicht hebt terwijl je s’ochtends van je ontbijtje geniet. Verder ligt het hotel ook erg centraal, dus na een dag in de dierentuin kan ook het centrum van Gelsenkirchen nog ontdekt worden. De kinderen kunnen verder onbeperkt gebruikmaken van het zwembad van het hotel, indien er nog niet genoeg gespeeld was in de dierentuin. Dit hotel krijgt verder een uitstekende beoordeling op TripAdvisor met 3,5 van de 5 sterren!

screenshot van de deal

ZOOM Erlebniswelt