Geniet van een rustige vakantie op Gran Canaria

Ontsnap de drukte en het slechte weer in dit luxueuze Adults Only hotel****!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Club Maspalomas Suites & Spa
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Verschillende
  • maaltijden Halfpension
P.p. vanaf € 346,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DGranCanaria%26affid%3DClubMaspalomasSuitesAndSpaFeb19%26produit%3D273621" text="Hier boeken"]

Ben je al weken aan het doorwerken en heb je nood aan wat ontspanning? Dan wil ik je helpen! Ik neem je mee naar de zandduinen van Maspalomas op Gran Canaria! Je verblijft er in een Junior Suite van een kalm Adults Only 4*-hotel. Geniet van de halfpension formule, de spa, verschillende zwembaden en natuurlijk het prachtige Gran Canaria! Bekijk hier de beschikbare reisdata.

Club Maspalomas Suites Gran Canaria

Club Maspalomas Suites & Spa****

Dit hotel werd onlangs gerenoveerd en dat merk je meteen. Het lichte, moderne interieur stelt je meteen op je gemak wanneer je het hotel binnenwandelt. Hier staat rust centraal. Dat merk je bijvoorbeeld aan de groene, met palmboom bezaaide hoteltuin. Perfect voor een kleine ochtendwandeling. Breng na het ontbijt misschien een bezoekje aan het uitgebreide wellnesscentrum van het hotel. Of ben je eerder sportief ingesteld? Ga dan werken aan je conditie in het semi-olympische zwembad of het fitnesscentrum. Vorige gasten zijn heel tevreden over Club Maspalomas Suites en beoordelen het hotel daarom met een fantastische 8.7 uit 10 punten.

Club Maspalomas Suites Gran Canaria

Vakantie Gran Canaria

Je logeert in de gezellige badplaats Maspalomas. Vlakbij de beroemde duinen en bijvoorbeeld het Playa del Ingles. Je hoeft slecht enkele minuten te wandelen naar het strand of de winkeltjes en bars van de kustplaats. Of boek de optionele huurauto en maak van je vakantie gebruik om de natuurpracht van Gran Canaria te ontdekken! Hier kan je namelijk op 1 dag wandelen door een woestijn, cruisen langs glooiende groene heuvels en picknicken in kleurrijke bloemenvelden.

Vakantie Gran Canaria Voyage Prive

screenshot van de deal

Screenshot deal