Luxe vakantie in een Hacienda op Gran Canaria!

Verblijf in een 4*-hacienda, temidden van de prachtige groene heuvels!

  • Hotel La Hacienda Del Buen Suceso
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden Ontbijt
slechts € 248,-
Bekijk deze deal &g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DGranCanaria%26affid%3DHaciendaBuenSucesoSep18%26produit%3D263278" text="Hier boeken"]

Wat een fantastische plek voor een Gran Canaria vakantie: een gele hacienda temidden van de groene bananenbomen. Het is een plaatje, zoals je hieronder kunt zien. En hier zal je de komende dagen in alle luxe helemaal tot rust kunnen komen! Bekijk alvast de beschikbare reisdata.

La Zicht op Hacienda Del Buen Suceso, Gran Canaria  Vakantie Gran Canaria

Dankzij de fantastische ligging ben je weg van de toeristische resorts en hotels maar nog steeds dichtbij het strand en alle bezienswaardigheden. De hoofdstad van Gran Canaria, Las Palmas, is slechts 16 km rijden. Je kan er door gezellige straatjes van het ene naar het andere historische gebouw wandelen. Het strand is nooit ver weg en in het binnenland kan je fantastische wandelingen ondernemen. Voor meer informatie over dit wondermooie eiland, kan je mijn artikel met Gran Canaria tips lezen. Ik heb zelfs een pagina in mijn Travel Magazine over de beste reistijd voor een bezoek aan Gran Canaria!

Wellness op Hacienda Del Buen Suceso, Gran CanariaLa Hacienda Del Buen Suceso

Je verblijft in een luxe 4* Hacienda, fantastisch in het groen gelegen. Het hotel heeft nog steeds het oorspronkelijk dak en de voormalige schuur van het domein doet nu dienst als restaurant. Dit is echt een uniek vakantieverblijf, dat kan je ook zien op de foto’s. De hacienda herbergt luxe voorzieningen zoals een uitnodigend buitenzwembad met fantastisch vergezicht, een fitnesscentrum en zelfs een jacuzzi en Turks bad. Het verbaast dan ook niet dat het hotel een uitstekende score krijgt van Tripadvisor reizigers, 4,5 op 5 sterren. Bekijk hier de details en meer foto’s van je luxe hacienda!

Zwembad Hacienda Del Buen Suceso, Gran Canaria

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive