slechts € 619,-

Een paradijselijke vakantie in dit tropische wellness resort op Gran Canaria, lijkt dat jou ook wel wat? Op mijn Facebook pagina deelde ik al een videorondleiding door dit luxe resort. In dit artikel heb ik nog wat extra foto’s er bij geplakt voor je, want dit is toch een feest om naar te kijken, niet dan? Zie hieronder meer foto’s; of kijk hier voor de mogelijke data en boek je reis!

Jouw luxe 4* resort op Gran Canaria

Het **** hotel Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa en Casino, is het totale pakket voor een geslaagde vakantie zon, zee, strand en relaxen. Om je maar even een impressie te geven, hier het topje van de ijsberg: professioneel wellnesscenter, meerdere ruime zwembaden, aan het strand, maar liefst 5 restaurants en diverse bars, talloze (water)sportactiviteiten voor volwassenen en jeugd en ook nog eens een shoppingcenter op loopafstand! Wat kan een mens nog meer verlangen van een vakantie? Denk bij die verblijfplaats dan ook nog eens aan waar je zult zijn, op Gran Canaria waar de zon (bijna) altijd schijnt, en dan snap je wel waarom ik dit resort zo aanprijs bij jullie. Vind je alleen mijn mening niet genoeg? Op Tripadvisor krijgt het resort een bijna perfecte score van 4.5 van de 5 punten en een certificaat van uitmuntendheid. Een uitzonderlijke score!

Vakantie op Gran Canaria

Wat betreft waar je bent: op Gran Canaria zul je je zeker niet vervelen! Gran Canaria is een verrassende vakantiebestemming met idyllische dorpjes, grillige bergen, bloeiende weiden, vlakke zandstranden en steile klippen. Dit vakantie eiland heeft alles wat je je maar kunt wensen voor een zonvakantie: een heerlijk klimaat, een zon die altijd schijnt en uitstekende accommodaties. Neem een duik in de kraakheldere zee, maak een romantische strandwandeling of verdiep je in een goed boek aan de rand van het zwembad! Beleef het beste van de Canarische Eilanden met deze uiterst luxe vakantie.

op Gran Canaria

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding