slechts € 374,-

Ah Gran Canaria! Als ik even mag toegeven, een van mijn favoriete Canarische eilanden! Je voelt je zowel in Spanje als in een tropisch, ver eiland. Terwijl je werkelijk niet zo ver van huis bent, zalig!! En kijk dan eens naar die foto van je Sheraton vijfsterrenhotel, dan smelt je toch gewoon weg? Bekijk hier meteen de details van deze aanbieding!

Salobre Hotel & Resort

Sheraton Salobre Hotel & Resort

Je verblijft aan het kuststadje Maspalomas, waarvan wordt gefluisterd dat het strand een van de mooiste van Gran Canaria is! Dit vijfsterrenhotel is werkelijk het neusje van de zalm! Service en gastvrijheid zijn hier geen loze woorden, je voelt je als een echte koning(in). Tijdens je verblijf kan je genieten van een spa, meerdere buitenzwembaden, een golfbaan en verschillende restaurants. Je krijgt een halfpension formule en een gratis toegang tot de spa. Wanneer je hier in de zomer logeert kan je trouwens gratis de golfbaan gebruiken! Geen wonder dat dit Sheraton Hotel een prachtige beoordeling van 4,5 sterren op Tripadvisor krijgt.

Duinen Maspalomas Voyage Prive

Vakantie Gran Canaria

Je logeert vlak naast de indrukwekkende duinen van Maspalomas. Het lijkt wel alsof je in de Sahara loopt in plaats van Gran Canaria! En dat is nou net de troef van dit eiland, de verscheidenheid! In het noorden vind je dan weer een ongelofelijk weelderige, groene, tropische bossen. Middenin heuse bergketens en overal magnifieke zandstranden! Wat een droom van een eiland. Maar wees gerust, als je niet speciaal van natuur houdt dan kan je nog steeds terecht in Maspalomas. Je vindt er leuke winkels, gezellige bars en enorm smakelijke restaurants! Bekijk zeker eens mijn tips voor Gran Canaria voor je vertrekt.

Salobre Hotel & Resort

screenshot van de deal

Screenshot