slechts € 394,-

Wat doen we hier nog eigenlijk? Ga met me mee op vakantie naar Griekenland! Ik heb een luxe aanbieding gevonden aan de stranden van Peloponnesos. Hier kan je helemaal relaxen en alle alledaagse zorgen en beslommeringen eenvoudig vergeten! Daar zullen de zandstranden, het wellness centrum, restaurants, bars, infinity pool en – last but not least- de all inclusive formule wel voor zorgen. En daarbovenop beschik je ook nog over een huurauto!

Griekenland

Barcelo Hydra Beach Hotel*****

Het Barcelo Hydra Beach Hotel mixt moderne luxe en comfort met Griekse toetsen en gastvrijheid. Dit 5*-hotel ligt vlak aan het (privé)strand. De tuinen en infinity pool kijken uit over de azuurblauwe Middellandse Zee. Je verblijft trouwens in een ruime, comfortabele Deluxe Kamer. Je geniet van een all inclusive formule in de vier restaurants en vier bars van het resort waar je van zowel traditionele Griekse als internationale gerechten kan smullen. Dankzij de deal heb je een gratis toegang tot het uitgebreide wellness centrum en heb je recht op een spa-circuit voor twee personen. Het hotel krijgt trouwens perfecte score van 10/10 op Zoover!

Amorgos

Vakantie Griekenland

Beleef een strandvakantie midden in de prachtige Griekse natuur en verschillende interessante archeologische sites van het schiereiland Peloponnesos. Rond het Barcelo Hydra Beach Hotel liggen gezellige kustdorpjes die kan ontdekken. Je merkt meteen dat dit een uitstekende plek is om een zorgeloze vakantie te beleven! Met je huurauto kun je het eiland perfect ontdekken.

lefkada

screenshot van de deal

Screenshot deal