Luxe vakantie naar Kreta in een boektiekhotel

Inclusief vluchten, transfers en verblijf met ontbjit!

  • Hotel Cooks Club Hersonissos
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij Verschillende
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt: 26. aug tot 2. sep Chersonissos
slechts € 292,-

Een luxe vakantie zonder dat daar een duur prijskaartje aanhangt? Daar hou ik van, jij ook? Boek nu voor €292 een 8-daagse vakantie naar een 4* hotel op Kreta, inclusief vluchten en transfers.

Chersonissos vakantie

Cooks Club Hersonissos

Cooks Club Hersonissos heeft behalve luxueuze, hippe kamers ook heel wat andere troeven die je verblijf enorm aangenaam maken. Je vindt verfrissing in een van de twee zwembaden van het hotel, die omringd zijn door een prachtig houten terras met comfortabele ligbedden. Tijd voor een aperitiefje? Aan de zwembaden is er een gezellige poolbar, waar je ook terecht kan voor een snack. Wil je toch af en toe even weg van dit mooie hotel om Kreta te verkennen? Vlakbij het hotel vind je veel leuke restaurants en winkels en het strand ligt op slechts 200 meter afstand. Dit hotel krijgt op Zoover een beoordeling van maar liefst een 9,8!

Kreta vakantie

Vakantie Kreta

Heb je de wilskracht gevonden om dat fantastische hotel te verlaten en het strand even links te laten liggen, dan kun je het prachtige Kreta ontdekken. Je kunt oude Griekse schatten bezoeken zoals het paleis van Knossos, ooit een statig kleurrijk megabouwwerk en nu een mysterieuze, prachtige ruïne. Wandelaars en natuurliefhebbers kunnen natuurlijk niet het vliegtuig opstappen zonder een bezoekje te brengen aan de reusachtige Samariakloof. Het heeft iets magisch, wandelen door deze imposante kloof. Check mijn tips over Kreta voor meer inspiratie!

Kreta vakantie

screenshot van de deal

Screenshot deal