slechts € 405,-

Ooit al gehoord van een Casa Cook Vakantie? Neen? Dan heb ik een leuk nieuwtje voor jou! Deze hotelketen is gloednieuw en biedt reizen aan met net dat tikkeltje extra. De hotels hebben bijvoorbeeld een nieuw, modern en hip interieur. Ideaal voor de liefhebbers van een luxe vakantie maar deze is dan wel betaalbaar! Dit hotel ligt in het bruisende Chersonissos, op het zonovergoten Kreta! Bekijk hier de mogelijke reisdata!

Chersonissos vakantie

Cooks Club Hersonissos

Cooks Club Hersonissos heeft behalve luxueuze, hippe kamers ook heel wat andere troeven die je verblijf enorm aangenaam maken. Je vindt verfrissing in een van de twee zwembaden van het hotel. Die omringd zijn door een prachtig houten terras met comfortabele strandzetels! Ik spreek even voor mezelf maar die combinatie van de witte huizen, het houten terras en het blauwe zwembad maakt me instant gelukkig! Tijd voor een aperitiefje? Aan de zwembaden is er een gezellige poolbar, waar je ook terecht kan voor een snack! En als je dan toch eens het hotel kan buiten komen, vind je het strand, de restaurants en de bars van Chersonissos op een paar minuten wandelen!

Kreta vakantie

Vakantie Kreta

Heb je de wilskracht gevonden om dat fantastiche hotel te verlaten en het strand even links te laten liggen, dan kan je het prachtige Kreta ontdekken. Je kan er oude Griekse schatten bezoeken zoals het paleis van Knossos, ooit een statig kleurrijk megabouwwerk en nu een mysterieuze, prachtige ruïne. Wandelaars en natuurliefhebbers kunnen natuurlijk niet het vliegtuig opstappen zonder een bezoekje te brengen aan de reusachtige Samariakloof. Het heeft iets magisch, wandelen door deze imposante kloof. Bijna vergeten maar je hotel heeft ook een welnesscentrum waar je helemaal zen kan worden! Ideaal na een dagje Kreta verkennen!

Kreta vakantie

screenshot van de deal

Kreta vakantie